Keretezd képeid, hozz létre Facebook hirdetési képet 2018-02-24T08:41:49+00:00

Keretezd képeidet és adj hozzájuk szövegeket!

 

 

Hozz létre Facebook hirdetési képet!

 

A mai lecke egy kicsit ugyan grafikaibb irányultságú lesz, de azt gondolom, hogy profi fotósként ehhez is értenünk kell, így ne hanyagoljuk el ezt a vonalat se.  Nyilván abban az esetben ha komolyabb grafikai dolgokat szeretnénk csináltatni mint pl. egy logo tervezést vagy arculat design-t, akkor bízzuk szakemberre, hisz a két szakma merőben más, viszont egy közös kapcsolódási pont a Photoshop.

Sokszor előfordul, hogy gyorsan szükségünk van egy kis grafikai képfelturbózásra és mivel egyszerű dolgok megvalósítása a cél, így minden szempontból kézenfekvő ha mi magunk is meg tudunk 1-2 dolgot csinálni ezen a területen. Ehhez nyújt egy kis segítséget a mai lecke:

Fotósként sajnos nem elég csak jó képeket készítenünk és valamennyire értenünk a képszerkesztéshez. Ahhoz, hogy érvényesülni tudjunk és kitűnni a tömegből, ahhoz új skillekre is szükségünk lesz. Ilyen fontos pont lehet akár a Facebookon való jelenlét és 1-1 hirdetési képpel magunk népszerűsítése.

Sokszor viszont nincs idő arra, hogy ezzel egy külsős grafikust kérjünk fel, mert a grafika azonnal kell. Vagy nem olyan komplex a feladat, hogy egy kis idő ráfordítással mi meg ne tudnánk csinálni. Akkor pedig miért fizetnénk másnak?

A videóban láthattad, hogy pár perc alatt egy csinos kis hirdetési képet kreáltam, egészen pontosan ezt:

Neked is menni fog!

Törj ki a komfortzónádból és tanulj meg új dolgokat a siker érdekében, mert az elismerés nem fog magától jönni. Ezzel sajnos véget ért a 4 leckéből álló ingyenes videósorozatom, de itt még koránt sincs vége! Lépj még egy szintet a Photoshop tudásod kapcsán, tanulj tovább velem a Képfeldolgozás a valóságon túl c. online kurzusom segítségével amit bármikor, bárhonnan, bármeddig megnézhetsz ahányszor csak szeretnél.