fbpx
Select Page

Sokat köszönhetek a könyvnek, mert a jelenlegi vállalkozásom egyik alappillére. Ez jelenleg a termékpiramisom belépő terméke, aminek segítségével az ügyfeleim jelentős részét meg tudtam szerezni, könnyen lehet, hogy téged is! 🙂

Korábban még sosem írtam könyvet és fogalmam sem volt, hogy miként kellene belevágni. Mindig elkezdeni nehéz, főleg akkor, ha nem látod a végét. Hordani kell apránként a köveket, hogy egyszer majd ház lehessen belőle. Sokszor elmegy az ember kedve félúton építkezés közben, így ez egyfajta kitartás és türelemjáték is. Most, hogy már kézben foghatom és értékesíthetem, csak visszagondolni tudok, hogy mennyire is megérte létrehoznom ezt a könyvet. Ha úgy érzed, hogy benned is van egy könyv, akkor ne habozz megírni azt, mert meg fogja érni.

Egy könyvvel a zsebedben máshogy fognak rád nézni a barátaid, a családod és nem utolsó sorban az ügyfeleid. Az ügyfeleid számára Te leszel a téma szakértője, a megkérdőjelezhetetlenség mintaképe, hisz neked könyved van! Szóval egyszóval a könyv pozícionál téged.

A lecke hossza:
       29 perc