fbpx
+36 20 209 3203 info@fotosleszek.hu
Select Page

GÖRGESS LEJJEBB, ÉS CSATLAKOZZ A
FOTÓS LESZEK KLUBHOZ ÉVES ELŐFIZETÉSSEL

CSAK EMLÉKEZTETŐÜL, A KLUBTAGSÁGGAL A KÖVETKEZŐKET KAPOD MEG:

20 elérhető tananyag

5 Mesterkurzus

Végtelen + 1 kérdés

Telefonon is elérsz

Klubkártya 9 elfogadó hellyel

Bónuszok!

Egy ajándék az éves tagságod mellé:

Az éves előfizetős esetén valójában csak 10 hónapot fizetsz ki, a maradék 2 hónap az ajándékom a bizalmadért cserébe.

Az éves tagsághoz is jár a 30 napos, feltétel nélküli pénzvisszafizetési garancia.

Fotós Leszek Klub éves tagság megrendelése

Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával a tagdíjat
3. KÉSZ VAGY, azonnal hozzáférsz a Klub anyagaihoz

 

 
BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

 
MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a szuperbiztonságos OTP csoporthoz tartozó SimplePay felel. Nemcsak én választottam egyébként a SimplePayt-t, hanem más, milliós forgalmú cégek is, mint a CinemaCity, NetPincér, BónuszBrigád.

 
KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a info@fotosleszek.hu e-mail címre és választ adok amilyen gyorsan csak tudok.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen, ez egy folyamatos előfizetéses szolgáltatás, ezért csak bankkártyával lehet fizetni.

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a fotós vállalkozásodat, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Mennyire biztonságos a bankkártyás fizetés?

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A Fotós Leszek Klub fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (Wtamas Studio Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami az OTP cégcsoport tagja. 

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Kapok számlát a fizetésről?

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. 

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

A Fotós Leszek Klub tagságod
csak bankkártyával tudod fizetni

Autmatikus fizetés

Nem kötelező 1 éves tagságot váltanod, fizetheted automatikusan a bankkártyádról havonta vagy negyedévente is a tagdíjat, így nem kell egy összegben fizetned. (Bár az éves díj kedvezőbb, mert 5 hónapot ajándékba kapsz.)

Bármikor lemondhatod az előfizetést

Nincs semmilyen kötelezettség, egy gombnyomással törölheted az előfizetésed a fiókodon belül, hűségidő nélkül. (Még emailt sem kell írnod érte.)

Kevesebb költség van rád terhelve

Az automata bankkártyás fizetés sok adminisztrációs terhet megspórol számomra, így nem kell Rád terheljek plusz költségeket.

5 brutálisan őszinte érv, hogy miért NEM kell félni a bankkártyás fizetéstől

3 logikus érv

Pénz visszahívási lehetőség

Minden banknak van úgynevezett “chargeback”, azaz pénz visszahívási lehetősége online vásárlások esetén. Ez annyit jelent, hogyha olyan terhelés történik a kártyádon, amit Te nem hagytál jóvá, akkor bármikor közbe tudsz avatkozni. Ehhez annyit kell tenned, hogy felveszed a bankod ügyfélszolgálatával a kapcsolatot, a pénzt pedig visszahelyezik a számládra.

Nem az én rendszerembe írod a kártyaadataid

Te nem az én rendszerembe írod a kártyaadataid, hanem a SimplePay rendszerébe. Ha a megrendelő lapon a “Tovább a fizetéshez” gombra kattintasz, akkor a SimplePay weboldalára irányítódsz, így te egyenesen nekik adod meg az adatokat. Fő a biztonság, egyetértünk! Nem látom, nem tárolom és főként nem ismerem a kártyaadataid. Az OTP csoporthoz tartozó SimplePaynek adod meg őket – biztos helyen lesznek ott!

PCI DSS követelmények teljesítve

A Security Metrics egy amerikai cég, akik arra szakosodtak, hogy a bankkártyás fizetési rendszereket biztonsági szempontból minősítsék. A cég minősítése szerint a Fotós Leszek Klub weboldala megfelel a PCI DSS szabványnak, így biztonságos a bankkártyás fizetés a honlapomon. A PCI DSS a nagyobb bankkártya társaságok (VISA, MasterCard, AMEX, JCB, Discovery) által létrehozott adatvédelmi szabvány, aminek az a célja, hogy érdemben csökkentse a bankkártyás fizetéssel történő visszaélés lehetőségét.

2 “emberi” érv

Tanácsadó = hitelesség és bizalom

Mivel alapvetően a Fotós Leszek Klubban tanácsadó vagyok, így a Te bizalmad a legfontosabb. Bolond lennék eljátszani ezt, nem gondolod? Utána hogyan tudnék kiállni a színpadra vagy videókat készíteni a YouTube-ra a márkámmal? Hogyan ajánlana bárki is, ha lenne egy cseppnyi gyanú is, hogy visszaélek az adataiddal? Sehogy.

A SimplePay az OTP csoport tagja

Magyarországon a legnépszerűbb online fizetési lehetőséget a SimplePay biztosítja. Több alternatív megoldás is lett volna, de én ragaszkodtam a legjobbhoz és legbiztonságosabbhoz. Mi sem fémjelzi jobban ezt, hogy a SimplePay az OTP csoport tagja. 

Tudtad, hogy az előfizetésed kockázat mentes?

Ha úgy érzed, számodra nem volt értékes amit kaptál, akkor ha az előfizetésedtől számított 30 napon belül jelzed nekem, akkor kérdések nélkül, azonnal visszautalom a Klub díját.