Select Page

FOTÓS LESZEK MEGA PACK

DUPLA TUDÁS EGY CSOMAGBAN MOST AKCIÓSAN

LÉGY A VILÁGÍTÁS MESTERE!

4+6 Látványos fénybeállítás amivel garantáltan vevőszerző portfóliót építesz!   

Négy olyan egylámpás világítást mutatok be, ami mindennek az alapja a stúdiós világításban, így akár kezdőként is nyugodt szívvel kezdhetsz hozzá a tanuláshoz. Továbbá 6 olyan komplex világítás bemutatását állítottam össze, ami haladó fotósok tudásvágyát is kielégítik.

Tudj meg többet a kurzusról…

KÉPFELDOLGOZÁS A VALÓSÁGON TÚL!

A digitális fotózásban egy jó kép elkészülése 50%-ban az utómunkán múlik! 

A mai felgyorsult világban naponta több millió fotó árasztja el az internetet és ebből kell kitűnnöd. Nem egyszerű feladat. Ehhez közel sem elég ma már önmagában jó képeket készíteni. Olyat kell alkotnod, ami túlszárnyal a valóságon és ehhez elengedhetetlen a Photoshop. Ne felzárkózz a konkurenseidhez, hanem a kurzus segítségével hagyd le őket!

Tudj meg többet a kurzusról…

A kettő együtt most 65.000 Ft helyett
54.990 Ft-ért!

A fotózásban mindennek az alapja a fény, ami nélkül megfelelő képeket sem tudunk készíteni. A Photoshop tudásunkkal a markunkban rengeteg lehetőségünk van, hogy jobbá varázsolhassuk a képeinket, de biztos te is ismered a mondást. Szarból várat építeni elég nehéz, így elengedhetetlen, hogy a készült képeid megvilágítása is tökéletes legyen ahhoz, hogy a képfeldolgozás során jó alapul tudjanak szolgálni fotóid. Ez a 2 kurzus kiegészíti egymást és segítségével lehetőséged lesz jó alapanyagokból még jobbat kihozni!

Elégedett vásárló

Órányi tartalom

Kedvezmény

%

Garancia

Wtamas Studio Garancia!

A nevem a garancia!

A stúdiókkal mindig a maximalizmusra törekedtünk, így ebben a kurzusban is. Mindent beletettünk és hónapokig dolgoztunk rajta, de ha mégsem tetszett amit kaptál, 30 napon belül elállhatsz  a vásárlástól és vissza adjuk a teljes vételáradat kérdés nélkül, azonnal!

Rendeld meg most 65.000 Ft helyett 59.990 Ft-ért a “Fotós Leszek Mega Pack” csomagot!

 

TEENDŐID:

  1. TÖLTSD KI A BALOLDALI ŰRLAPOT,
  2. FIZESD KI BANKKÁRTYÁVAL AZ ONLINE KURZUST
  3. KÉSZ VAGY! KÜLDJÜK E-MAILBEN A HOZZÁFÉRÉSI ADATOKAT.

 

BIZTONSÁGOS (SSL)
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Barion felel, ami mellesleg egy magyar vonatkozású cég rengeteg komoly partnerrel és több éves szakmai múlttal a háta mögött.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a info@fotosleszek.hu e-mail címre és 24 órán belül válaszolok neked.
Mi fog történni megrendelés után?

A megrendelés gombra kattintva át fogsz kerülni a Barion biztonságos oldalára, ahol bankkártyával ki fogod tudni fizetni a tananyag díját. Ezt követően két e-mailt fogsz kapni. Az egyik fogja tartalmazni az eSzámlát, a másik e-mailben pedig meg fogod találni az oktatóanyag eléréséhez szükséges belépési adatokat.

Megrendelést és fizetést követően tehát fél percen belül már hozzá is fogsz tudni férni a “2in1 Mega Pack” online oktatóanyagomhoz.

Hogyan tudok fizetni?

A fizetést bankkártyás fizetés formájában fogod tudni megtenni. Szerintünk ez a legkényelmesebb módja a fizetésnek.

A bankkártyás fizetés a SimplePay oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez egy magyar tulajdonú cég és a legbiztonságosabb követelményeknek felel meg.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követően fél percen belül már meg is fog érkezni a megvásárolt oktatóanyag hozzáférési adatai a rendeléskor megadott e-mail címedre.

A fizetést követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott e-mail címedre.

Hogyan kapom meg az oktatóanyagot?

A megrendelt oktatóanyag bankkártyával történő kifizetését követően fél percen belül emailben elküldjük a tananyag hozzáféréséhez szükséges adatokat.

Apróbetűs rész

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.

Welczenbach Tamás
Fényképész, Studio manager

 

Welczenbach Tamás vagyok, a Wtamas Stúdiók tulajdonosa. Az elmúlt 12 évem fotózással, oktatással, a stúdióim felépítésével telt meg persze rengeteg tanulással is. Felépítettem Magyarország legnagyobb műterem hálózatát, mert jó időben ismertem fel azt, hogy a fotósok gomba számra szaporodnak. És persze megtapasztaltam azt is, hogy milyen sok fotós van, akik az alap beállításokkal sincsenek tisztában, mégis pénzt várnak a munkájukért. Szeretném ha a fotózás egy olyan szakma maradhatna, ahol még igenis léteznek profi szakemberek és ehhez az is kell, hogy megfelelő forrásokból tanulhassanak a diákok.