fbpx
+36 20 209 3203 [email protected]
Oldal kiválasztása

Keretezd képeidet és adj hozzájuk szövegeket!
Hozz létre Facebook hirdetési képet!

A mai lecke egy kicsit ugyan grafikaibb irányultságú lesz, de azt gondolom, hogy profi fotósként ehhez is értenünk kell, így ne hanyagoljuk el ezt a vonalat se.  Nyilván abban az esetben ha komolyabb grafikai dolgokat szeretnénk csináltatni mint pl. egy logo tervezést vagy arculat design-t, akkor bízzuk szakemberre, hisz a két szakma merőben más, viszont egy közös kapcsolódási pont a Photoshop.

Sokszor előfordul, hogy gyorsan szükségünk van egy kis grafikai képfelturbózásra és mivel egyszerű dolgok megvalósítása a cél, így minden szempontból kézenfekvő ha mi magunk is meg tudunk 1-2 dolgot csinálni ezen a területen. Ehhez nyújt egy kis segítséget a mai lecke:

Fotósként sajnos nem elég csak jó képeket készítenünk és valamennyire értenünk a képszerkesztéshez. Ahhoz, hogy érvényesülni tudjunk és kitűnni a tömegből, ahhoz új skillekre is szükségünk lesz. Ilyen fontos pont lehet akár a Facebookon való jelenlét és 1-1 hirdetési képpel magunk népszerűsítése.

Sokszor viszont nincs idő arra, hogy ezzel egy külsős grafikust kérjünk fel, mert a grafika azonnal kell. Vagy nem olyan komplex a feladat, hogy egy kis idő ráfordítással mi meg ne tudnánk csinálni. Akkor pedig miért fizetnénk másnak?

A videóban láthattad, hogy pár perc alatt egy csinos kis hirdetési képet kreáltam, egészen pontosan ezt:

Neked is menni fog!

Törj ki a komfortzónádból és tanulj meg új dolgokat a siker érdekében, mert az elismerés nem fog magától jönni. Ezzel sajnos véget ért a 4 leckéből álló ingyenes videósorozatom, de itt még koránt sincs vége! Lépj még egy szintet a Photoshop tudásod kapcsán, tanulj tovább velem a Képfeldolgozás a valóságon túl c. online kurzusom segítségével amit bármikor, bárhonnan, bármeddig megnézhetsz ahányszor csak szeretnél.

A könyvemet olvastad már?
 

A fotózás csak 20%-ban képalkotás, 80 business! A fotózás egy szakma, egy üzletág, amiben a képek elkészítése csak egy apró részlet. A siker eléréséhez vállalkozásként kell tekintened a tevékenységedre, aminek felépítését egyik fotós iskolában sem oktatják. 14 éves vállalkozói tapasztalattal a hátam mögött jött az ötlet, hogy ezt a tudást másokkal is megosszam, hogy miként is lehet sikeres fotós vállalkozást felépíteni.

Klikk ide és nézd meg a könyv weboldalát! 

Csatlakozz hozzám a YouTube-on!

További ingyenes videós tartalmakért látogass el a YouTube oldalamra és kövess ott is, hogy első kézből értesülhess a legújabb fotós videóimról.

Kövess be az Instagramon!

Közelebbről is megsimernél? Kövess Instagramon, ahol a fotózáson túl személyes tartalmakat is megosztok.