fbpx
Oldal kiválasztása

Görgess lejjebb és csatlakozz a Fotós Leszek Klubhoz 3 havi előfizetéssel!

Gyors emlékeztető:
Ezeket kapod Fotós Leszek Klub tagként

34 elérhető tananyag

19 mesterkurzus

Támogató közösség

Fotós kiadványok

Kedvezmények

Bónuszok

NE FELEDD: 100% kockázatmentes

30 nap kérdés nélküli pénzvisszafizetési garanciával

Szerezz 3 havi klubtagságot INGYEN!

Az éves előfizetés esetén valójában csak 9 hónapot fizetsz ki, a maradék
3 hónap az ajándékom a bizalmadért cserébe, így azzal jársz a legjobban. 

Természetesen az éves tagsághoz is jár a 30 napos,
feltétel nélküli pénzvisszafizetési garancia.

 Nincs  elírás a megrendelőlapon! 

A klub tananyagait most egy rövid ideig extra, 27%-os kedvezménnyel szerezheted be. A most elfogadott kedvezményes csomag ára a jövőben sem fog változni. Regisztrálj most!

Lemondás: A Fotós Leszek Klub előfizetésed bármikor lemondható, hűségnyilatkozat nélkül.

A Fotós Leszek Klubba rendszeresen új kurzus érkezik, amit az tesz lehetővé, hogy ez egy
előfizetéses rendszer, ami automatikusan megújul a választott csomagodnak megfelelően.

Fotós Leszek Klub 3 havi tagság megrendelése

Teendőid:

Internetes bankkártyás fizetés esetén a kétfaktoros tranzakció-jóváhagyás kötelező, célja a kártyával történő visszaélések megakadályozása. Bankkártyaadatainak megadása mellett a fizetést banki appon keresztül vagy SMS-kód megadásával kell hitelesítenie. Kérjük, tájékozódjon bankja oldalán a hitelesítési formákról.

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a szuperbiztonságos OTP csoporthoz tartozó SimplePay felel. Nemcsak én választottam egyébként a SimplePayt-t, hanem más, milliós forgalmú cégek is, mint a CinemaCity, NetPincér, BónuszBrigád.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a info@fotosleszek.hu e-mail címre és választ adok amilyen gyorsan csak tudok.

Igen, ez egy folyamatos előfizetéses szolgáltatás, ezért csak bankkártyával lehet fizetni.

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a fotós vállalkozásodat, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A Fotós Leszek Klub fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (Wtamas Studio Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami az OTP cégcsoport tagja.

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Gyakori kérdések &
megnyugtató válaszok

Egyszerű félreértések, amik miatt lehet, hogy
most elesnél egy brutál jó lehetőségtől

Általános kérdések

A Fotós Leszek Klub anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyekkel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális havi és korábbi havi Klub anyagaidat.

A Fotós Leszek Klub havonta új tananyaggal jelentkezik, amit minden hónap 15-én fogsz megkapni. Mindig, amikor publikálom az új Klubanyagot, megosztom azt a zárt Facebook csoportban is. A Fotós Leszek Klubba belépve, egy online felületen fogod látni az adott havi és a korábbi hónapok anyagait is egyaránt.

A Fotós Leszek Klub anyagait mindig úgy készítettem el, hogy azok a leghatékonyabb haladást tegyék lehetővé számodra. Zömmel ezáltal videós tananyagok készültek, vannak képernyővideós oktató anyagok de vannak szöveges, képes anyagok is. Mindig az volt az első számú szempont, hogy a legkönnyebben megtanuld, amit tanítani akarok számodra.

Ezt a csomagot azoknak alkottuk meg, akik nem szeretik az előfizetéseket és inkább egy összegben vásárolnák meg a tananyagokat. Nincsenek havidíjak és a kurzusokat is megtarthatod örökre. 2 év eddigi kurzusait és 1 év elkövetkező tananyagait kapod meg egy OKJ tandíj áráért. Tehát megkapod az eddigi 35 kurzust + 12 további kurzussal fog bővülni a kínálat az elkövetkező egy évben, így legalább 47 kurzus lehet a tied korlátlanul. 

Örökre! De persze örökre semmi sem tart. Ameddig a Fotós Leszek Klub üzemel, addig hozzáférsz a weblapon keresztül az eddigi 2 év + az elkövetkezendő 1 év anyagához, minimum 5 évig. A Klub megszűnése esetén pedig letölthetővé teszem számodra a felhőből az összes videó filet és a kurzusok tartalmát.

Természetesen mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elégedett légy a tananyagokkal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani a klubtagságod, azt bármikor megteheted. Ilyenkor csak egy gombra kell kattintanod a zárt belső felületen. Ekkor azonban a korábbi anyagokhoz sem fogsz többé hozzáférni, illetve, ha később mégis meggondolod magad, drágábban és több hónapos várakozás után fogsz tudni csak újra csatlakozni.

Tamás a stúdióival már bizonyított, hisz több ezer fotós készíthette el műtermeiben képeit, de Fotó, mint business c. könyvét is több, mint 1600 példányban adta el, az 6000+ YouTube feliratkozójáról nem is beszélve. Tamás a fotózás egyik megkerülhetetlen alakja idehaza, aki minden fotós rendezvényen meghívott előadó és a legnagyobb márkák mint pl. Canon, Manfrotto influenszere. Ha ők bizalmat szavaztak neki, te se kételkedj tovább. 

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

A fenti csomagok közül válaszd ki a számodra legjobb ajánlatot, majd ezt követően átirányítunk egy megrendelő oldalra, ahol az adataid megadását követően már küldjük is a klubtagságodhoz tartozó információkat. Ilyen egyszerű. 🙂

Minden csomagunkkal eléred az összes Klubban található kurzust, így korlátok nélkül fejlődhetsz. Az egyetlen nehezítő tényező az idő lesz, mivel már több, mint 50 órányi videós anyagot találsz a klubban, ami folyamatosan csak bővül. 

Ha ráérsz a következő 3 hónapba minél többet tanulni, akkor életed egyik legjobb üzletét kötöd meg, ha viszont úgy érzed inkább feldolgoznád a magad tempójában az anyagokat és több időt adnál a fejlődésnek, akkor pedig az Éves csomag lesz a nyerő, ahol kapásból 2 hónapot meg is spórolsz. 

Személyes véleményem, hogy a folyamat ahhoz, hogy kiváló fotóssá válhassunk, egy életre szóló tanulás és ha ezt te is így gondolod és kellőképp eltökélt vagy, akkor a Lifetime csomag egy brutál érték lehet számodra a jövőben, amihez bármikor visszanyúlhatsz, mint egy fotós bibliához.

Igen, ez így van! És mivel kártyás vásárlás, téged még banki költség sem terhel! A Klubtagságod díja fix. 

Választhatod 3 havi csomagunkat, ami negyedévente automatikusan megújul 29.990 Ft értékben. Természetesen nincs hűségnyilatkozat, így előfizetésedet bármikor lemondhatod és a kifizetett napokat sem veszíted el. 

Ugyanakkor Éves csomagunk egyszeri 89.990 Ft díjazású, amivel egy éven keresztül minden eddigi tananyagunkat megnézheted, beleértve az elkövetkező egy év anyagát. Ezzel a választással 3 hónapot takarítasz meg. 

Negyedéves csomagunknál minden 3 hónap fordulókor, tehát 3 havonta egyszer. Ha 12-én fizetsz először, akkor 3 hónap múlva 12-én. Ez természetesen csak egy példa, csatlakozhatsz bármikor 🙂

Éves csomagnál egyszeri díj van, így további költséggel nem kell kalkulálnod. 

A kártyás fizetés a legegyszerűbb módja a vásárlásnak. A fizetés a OTP SimplePay segítségével történik, ami a legbiztonságosabb és legismertebb hazai szolgáltató, aminél könnyen lehet, hogy már a kártyád is el van mentve, így mindössze néhány kattintás a csomag kifizetése. Ettől függetlenül lehetőséget kínálunk Előre utalásos fizetésre is éves, illetve Lifetime csomagjaink esetén. 

Minden 3 hónapban a fordulónapon terheli az előfizetéses rendszer a kártyád és vonja le az adott időszak díját. Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tanulói fiókodba belépve fogsz majd elérni.

Éves csomag esetén a vásárlásodat követően automatikusan megküldjük e-mailben számládat.  

Ha úgy érzed, hogy mégsem azt kaptad, mint amire számítottál, jelezd felénk 30 napon belül és a pénzedet kérdés nélkül, azonnal visszatérítjük. 

Mi az, ami a legjobban tetszik a Klubban?

Klubtagok válaszolnak, akik már kipróbálták