+36 20 209 3203 info@fotosleszek.hu
Oldal kiválasztása

LÉGY A PHOTOSHOP PLASZTIKAI SEBÉSZE

A PS LEGHASZNOSABB ESZKÖZE

5 gyakorlati példa

Öt különböző fotót szedtem össze, hogy bemutathassam milyen sokrétű is ez az eszköz. Ezek megismerésével új megvalósítási lehetőségekre tehetsz szert, amikkel többszörösére növelheted munkatempód.

Közel 40 perces oktatóanyag

A hosszából adódóan azt gondolom, hogy egy igazán részletes bemutatást sikerült létrehozni a Liquify kapcsán, amiben bemutatom minden fontosabb gyakorlati használatát, amiket könnyedén te is át tudsz ültetni képeid utómunkázásba.

5 gyakorlati példa

Öt különböző fotót szedtem össze, hogy bemutathassam milyen sokrétű is ez az eszköz. Ezek megismerésével új megvalósítási lehetőségekre tehetsz szert, amikkel többszörösére növelheted munkatempód.

KÖSZÖNÖM A BIZALMAD!

Most 5.990 Ft + Áfá-ért!

TARTALOM

Alak formálás

A köztudatban leginkább az él a Luqify-al kapcsolatosan, hogy ezaz az eszköz, amivel nagy melleket és kerek fenekeket lehet varázsolni, arról nem is beszélve, hogy nádszál derekat csinálhatunk a plusz súlyos modellünknek. Ez részben igaz és meg is mutatom gyakorlatban, hogy hogyan tudjuk a modellünk alakját előnyösebbé tenni, de ugyanakkor jó plasztikai sebészhez mérten azt is megmutatom, hogy mi az amit még “etikus” megtenni és mi az ami már túlzó, hisz nem anorexiás modellek létrehozása a cél. Annál inkább a természetesség megtartása.

Belógó tárgyak eltüntetése

Gyakran előfordul a képeink megalkotásánál, hogy valami zavaró dolog lóg be épp. Nálam például rendszeresen fordul elő stúdióban, hogy benne marad a képben egy állvány láb, esetleg egy softbox. Az esetek többségében lusta vagyok ott a helyszínen arrébb tenni a belógó eszközt, mert sokszor az utómunkával egyszerűbb ezeket eltüntetni, mint ott pakolászni. De hogy hogyan is lehet ez gyorsabb? Megmutatom!

Háttér kitoldás

Sokszor előfordul, hogy a stúdióban lévő 2,72 m széles háttér kicsinek bizonyul. Sajnos ennek technikai korlátai is vannak, hogy miért nem tud ez a háttér szélesség nagyobb lenni, csak speciális esetekben és ha pl. egy több fős csoportot kell fotóznunk, akkor kicsinek bizonyulhat. De nem kell ahhoz nagy csoport se, elég fejtörést tud okozni az is, ha nagytotálban szeretnénk egy fekvő formátumú képet készíteni. Akkor se lesz sajnos elég széles a háttér, de van megoldás!

Haj formázás

Előfordul, hogy a modellnek nem áll tökéletesen a haja. Sőt… Ez nagyjából mindig előforulhat, még akkor is ha külön fodrászt hívunk. Van, hogy lapos a haj vagy épp nincs jól levágva, esetleg jobb lenne ha dúsabb hajkorona köszönne vissza a képeinken. A jó nyersanyag mindig nagyon fontos, de megmutatom, hogy hogyan tudod a modelled haját a képeken még jobban feltupírozni.

Arc korrekció

A Liquify egy iszonyat okos software, ami felismeri a modellünk arcát és lehetőségünk van testre szabni, akár egy Sims karaktert. 🙂 De viccet félre téve ez tényleg egy nagyon hasznos kiegészítés, hisz senki sem tökéletes, viszont a képeken mindenki az akar lenni! El tudjuk tüntetni a tokát, vékonyítani tudjuk az arcot, dúsabbá tenni az ajkakat és lényegében amit csak el tudsz képzelni. Valósítsuk meg együtt ezeket!

Wtamas Studio Garancia!

A nevem a garancia!

A stúdiókkal mindig a maximalizmusra törekedtem, ahogy ebben a kurzusban is. Mindent beletettem amit fontosnak gondoltam, de ha mégsem tetszett amit kaptál, 30 napon belül elállhatsz  a vásárlástól és visszaadom a teljes vételáradat kérdés nélkül, azonnal!

Add le rendelésedet most és tanulj 2 percen belül!

Rendeld meg 5.990 Ft + Áfá-ért a “Liquify ” oktatóanyagomat!

 

TEENDŐID:

  1. TÖLTSD KI A BALOLDALI ŰRLAPOT,
  2. FIZESD KI BANKKÁRTYÁVAL AZ ONLINE KURZUST
  3. KÉSZ VAGY! KÜLDJÜK E-MAILBEN A HOZZÁFÉRÉSI ADATOKAT.

 

BIZTONSÁGOS (SSL)
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Barion felel, ami mellesleg egy magyar vonatkozású cég rengeteg komoly partnerrel és több éves szakmai múlttal a háta mögött.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a wtamas@wtamas.hu e-mail címre és 24 órán belül válaszolok neked.
Mi fog történni megrendelés után?

A megrendelés gombra kattintva át fogsz kerülni a Barion biztonságos oldalára, ahol bankkártyával ki fogod tudni fizetni a tananyag díját. Ezt követően két e-mailt fogsz kapni. Az egyik fogja tartalmazni az eSzámlát, a másik e-mailben pedig meg fogod találni az oktatóanyag eléréséhez szükséges belépési adatokat.

Megrendelést és fizetést követően tehát fél percen belül már hozzá is fogsz tudni férni a “Liquify” online oktatóanyagomhoz.

Hogyan tudok fizetni?

A fizetést bankkártyás fizetés formájában fogod tudni megtenni. Szerintünk ez a legkényelmesebb módja a fizetésnek.

A bankkártyás fizetés a SimplePay oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez egy magyar tulajdonú cég és a legbiztonságosabb követelményeknek felel meg.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követően fél percen belül már meg is fog érkezni a megvásárolt oktatóanyag hozzáférési adatai a rendeléskor megadott e-mail címedre.

A fizetést követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott e-mail címedre.

Hogyan kapom meg az oktatóanyagot?

A megrendelt oktatóanyag bankkártyával történő kifizetését követően fél percen belül emailben elküldjük a tananyag hozzáféréséhez szükséges adatokat.

Apróbetűs rész

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.