fbpx

LÉGY A PHOTOSHOP PLASZTIKAI SEBÉSZE

Ez a Photoshop egyik leghasznosabb eszköze, mégis kevesen tudnak az igazi értékéről. Ebben a leckében a sokoldalú Liquify eszközt tanítom neked meg! 

Welczenbach Tamás

Email: info@fotosleszek.hu
Célom, hogy minél több embernek segíthessek abban, hogy jobbá válhasson a fotózás területén.

5 gyakorlati példa

Öt különböző fotót szedtem össze, hogy bemutathassam milyen sokrétű is ez az eszköz. Ezek megismerésével új megvalósítási lehetőségekre tehetsz szert, amikkel többszörösére növelheted munkatempód.

Közel 40 perces oktatóanyag

A hosszából adódóan azt gondolom, hogy egy igazán részletes bemutatást sikerült létrehozni a Liquify kapcsán, amiben bemutatom minden fontosabb gyakorlati használatát, amiket könnyedén te is át tudsz ültetni képeid utómunkázásba.

Bármikor, Bárhol, Bármeddig

Az oktatóanyagot a világ bármely pontján is legyél, bármikor eléred időkorlát nélkül. Ha akarod nyaralákor, ha akarod 2 hét múlva. A döntés a tied!

Alak formálás

A köztudatban leginkább az él a Luqify-al kapcsolatosan, hogy ezaz az eszköz, amivel nagy melleket és kerek fenekeket lehet varázsolni, arról nem is beszélve, hogy nádszál derekat csinálhatunk a plusz súlyos modellünknek. Ez részben igaz és meg is mutatom gyakorlatban, hogy hogyan tudjuk a modellünk alakját előnyösebbé tenni, de ugyanakkor jó plasztikai sebészhez mérten azt is megmutatom, hogy mi az amit még “etikus” megtenni és mi az ami már túlzó, hisz nem anorexiás modellek létrehozása a cél. Annál inkább a természetesség megtartása.

Belógó tárgyak eltüntetése

Gyakran előfordul a képeink megalkotásánál, hogy valami zavaró dolog lóg be épp. Nálam például rendszeresen fordul elő stúdióban, hogy benne marad a képben egy állvány láb, esetleg egy softbox. Az esetek többségében lusta vagyok ott a helyszínen arrébb tenni a belógó eszközt, mert sokszor az utómunkával egyszerűbb ezeket eltüntetni, mint ott pakolászni. De hogy hogyan is lehet ez gyorsabb? Megmutatom!

Arc korrekció

A Liquify egy iszonyat okos software, ami felismeri a modellünk arcát és lehetőségünk van testre szabni, akár egy Sims karaktert. 🙂 De viccet félre téve ez tényleg egy nagyon hasznos kiegészítés, hisz senki sem tökéletes, viszont a képeken mindenki az akar lenni! El tudjuk tüntetni a tokát, vékonyítani tudjuk az arcot, dúsabbá tenni az ajkakat és lényegében amit csak el tudsz képzelni. Valósítsuk meg együtt ezeket!

Haj formázás, ruha igazítás

Előfordul, hogy a modellnek nem áll tökéletesen a haja. Sőt… Ez nagyjából mindig előfordulhat, még akkor is ha külön fodrászt hívunk. Van, hogy lapos a haj vagy épp nincs jól levágva, esetleg jobb lenne ha dúsabb hajkorona köszönne vissza a képeinken. A jó nyersanyag mindig nagyon fontos, de megmutatom, hogy miként tudod a modelled haját a képeken még jobban feltupírozni.

Háttér kitoldás

Sokszor előfordul, hogy a stúdióban lévő 2,72 m széles háttér kicsinek bizonyul. Sajnos ennek technikai korlátai is vannak, hogy miért nem tud ez a háttér szélesség nagyobb lenni, csak speciális esetekben és ha pl. egy több fős csoportot kell fotóznunk, akkor kicsinek bizonyulhat. De nem kell ahhoz nagy csoport se, elég fejtörést tud okozni az is, ha nagytotálban szeretnénk egy fekvő formátumú képet készíteni. Akkor se lesz sajnos elég széles a háttér, de van megoldás!

Liquify

Próbáld ki a fent leírt tartalom alapján a Photoshop egyik legszuperebb rejtett kincsét és turbózd fel a képeid.

Most 8.990 helyett

6.990 Ft

Hihetetlen, hogy mennyi mindenre használható a Liquify! Korábban nem is gondoltam volna. Eddig mindig csak pár dologra használtam, de szuperül bemutattad Tamás, hogy mennyire is sokoldalú ez az eszköz. Köszi neked!

Major Tibor

Jól összeszedett videós oktatás, gratulálok Tamásnak a magas színvonalú munkához. Remek projekt a tervezéstől a kivitelezésig. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Gál Miklós

Kockázatok nélkül próbálnád ki?

Én annyira biztos vagyok a szolgáltatásom adta értékben, hogy ezért kezességet vállalok! Ha úgy érzed számodra nem volt értékes amit kaptál, akkor ha az előfizetésedtől számított 30 napon belül jelzed nekem, akkor kérdések nélkül, azonnal visszautalom a klub díját.

Add le a rendelésedet most és tanulj 2 percen belül!

Rendeld meg 6.990 Ft-ért a “Liquify” oktatóanyagomat!

 

TEENDŐID:

  1. TÖLTSD KI A BALOLDALI ŰRLAPOT,
  2. FIZESD KI BANKKÁRTYÁVAL AZ ONLINE KURZUST
  3. KÉSZ VAGY! KÜLDJÜK E-MAILBEN A HOZZÁFÉRÉSI ADATOKAT.

 

BIZTONSÁGOS (SSL)
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Barion felel, ami mellesleg egy magyar vonatkozású cég rengeteg komoly partnerrel és több éves szakmai múlttal a háta mögött.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a info@fotosleszek.hu e-mail címre és 24 órán belül válaszolok neked.
Mi fog történni megrendelés után?

A megrendelés gombra kattintva át fogsz kerülni a SimplePay biztonságos oldalára, ahol bankkártyával ki fogod tudni fizetni a tananyag díját. Ezt követően két e-mailt fogsz kapni. Az egyik fogja tartalmazni az eSzámlát, a másik e-mailben pedig meg fogod találni az oktatóanyag eléréséhez szükséges belépési adatokat.

Megrendelést és fizetést követően tehát fél percen belül már hozzá is fogsz tudni férni a “Liquify” online oktatóanyagomhoz.

Hogyan tudok fizetni?

A fizetést bankkártyás fizetés formájában fogod tudni megtenni. Szerintünk ez a legkényelmesebb módja a fizetésnek.

A bankkártyás fizetés a SimplePay oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez egy magyar tulajdonú cég és a legbiztonságosabb követelményeknek felel meg.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követően fél percen belül már meg is fog érkezni a megvásárolt oktatóanyag hozzáférési adatai a rendeléskor megadott e-mail címedre.

A fizetést követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott e-mail címedre.

Hogyan kapom meg az oktatóanyagot?

A megrendelt oktatóanyag bankkártyával történő kifizetését követően fél percen belül emailben elküldjük a tananyag hozzáféréséhez szükséges adatokat.

Apróbetűs rész

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.

Welczenbach Tamás
Fényképész, Studio manager

 

Welczenbach Tamás vagyok, a Wtamas Stúdiók tulajdonosa. Az elmúlt 12 évem fotózással, oktatással, a stúdióim felépítésével telt meg persze rengeteg tanulással is. Felépítettem Magyarország legnagyobb műterem hálózatát, mert jó időben ismertem fel azt, hogy a fotósok gomba számra szaporodnak. És persze megtapasztaltam azt is, hogy milyen sok fotós van, akik az alap beállításokkal sincsenek tisztában, mégis pénzt várnak a munkájukért. Szeretném ha a fotózás egy olyan szakma maradhatna, ahol még igenis léteznek profi szakemberek és ehhez az is kell, hogy megfelelő forrásokból tanulhassanak a diákok.

Csatlakozz hozzám a YouTube-on!

További ingyenes videós tartalmakért látogass el a YouTube oldalamra és kövess ott is, hogy első kézből értesülhess a legújabb fotós videóimról.

Kövess be az Instagramon!

Közelebbről is megsimernél? Kövess Instagramon, ahol a fotózáson túl személyes tartalmakat is megosztok.