fbpx

Minden jegy elkelt!

Lemaradtál, de érdekelt volna a rendezvény? 
Iratkozz fel, hogy elsők között értesülhess a következőről vagy ha felszabadul egy hely! 

  LISZTES – TÁNCOS FOTÓS WORKSHOP  

Kirobbanó fotók, amikkel garantáltan színesíted portfóliód

A takarítást és a szervezést hagyd ránk, Te pedig készítsd el legütősebb fotóidat a nap során,  ahová neked a kamerádon kívül semmit nem kell hoznod. 

NAP
ÓRA
PERC
MP

 MINDEN JEGY ELKELT! 

A workshopra a helyek száma limitált!

Sietsz? Minden infó a videóban.

2 perc alatt garantáltan meghozzuk a kedved a workshophoz!

NAP
ÓRA
PERC
MP

Tematika

A workshop tematikája viszonylag kötött, de természetesen azzal fogjuk eltölteni a legtöbb időt, amelyik témára a legnagyobb a csapat nyitottsága.

 GYORS ÖSSZEFOGLALÓ 

Miért éri meg eljönnöd?
Ezekben lesz részed a workshopon 

Az elméleti tudást azonnal kipróbálhatod élesben is

Közösen beállítjuk a fényeket, aminek az összes komponensét bemutatom, majd megbeszélünk minden technikai beállítást. Ezt követően pedig kipróbáljuk mindezt a gyakorlatban, már élesítve a lisztet, hogy azonnal kirobbanó fotókkal vághassunk neki a napnak. Állandó fénnyel világítunk majd, így mindenkinek lesz lehetősége akár egyszerre is fotózni. 

Egy komplett csomagot kapsz

(csak kamerát kell hoznod)

Egy komplett fotós napot állítottunk össze számodra, ahol biztosított a modell, a helyszín, a kellékek és a teljes ellátásodon túl a remek hangulat. Kiscsoportos foglalkozás lesz, így max. 8 fő jelentkezését várjuk, ahol szuper szakmai kapcsolatok születhetnek. Arról nem is beszélve, hogy a képeket aztán 

1 teljes napig Tamás szárnyai alatt fejlődsz és inspirálódsz

Tamás személyesen felügyeli a teljes workshopot, ellát tanácsokkal és végig kérdezhetsz is tőle. Erről a napról esélyed sincs úgy hazamenni, hogy ne készíts jobb képeket, mint amikor megérkeztél. Ez olyan, mint egy személyi edzés egy profi konditeremben: itt bizony fejlődni és erősödni fogsz.

 

Színkavalkádba öltöztetjük 
a modellünket

A workshop során kipróbáljuk a színes fényeket, majd liszt helyett megnézzük a színes holi port is, amivel színkavalkád közé varázsoljuk modellünket. Bámulatos mozdulatok a színfelhőből! Majd a workshop végén fekete hátterünket világosra cseréljük, hogy még változatosabb képek születhessenek.

***100% pénzvisszafizetési garanciával***

***100% pénzvisszafizetési garanciával***

FOGLALJUK ÖSSZE A NAPOT

Ezeket kapod a

workshopon

Direkt úgy állítottuk össze az ajánlatot, hogy minden adott legyen

1. Bérelt stúdió
ÉRTÉKE: 56.000 Ft

Egy egész napot töltünk el egy jól felszerelt, profi fotóstúdióban, aminek bérleti díja 56.000 Ft lenne, de természetesen ezzel neked nem kell kalkulálnod, hisz ez is benne van az árban.

2. Profi modell
MUNKADÍJA: 60.000 Ft

A workshop ideje alatt két profi modellel is lesz lehetőséged együtt dolgozni, akiken ki tudjuk próbálni a különböző világításokat. A modellek ráadásul nem csak szépek, de ügyesek is, így élmény lesz velük dolgozni.

3. Ebéd, kávé, üdítő
ÉRTÉKE: ~5.000 Ft

Nem nagy dolog, de sok offline rendezvényen hanyagolják el a cateringet. Itt figyelek majd, hogy a teljes nap bírd energiával az intenzív tanulást és fotózást (érzékenységtől függetlenül).

BÓNUSZOK

Ha ez még nem lenne elég

ezeket az extrákat bónuszként kapod

SZUPERBÓNUSZ #1

Színkavalkádot varázsolhatsz a
Holi por segítségével

Minden részt

Minden résztvevőnek ajándék, hat különböző színben

9.990 Ft helyett most INGYEN

A holi por a képen látható színes, por állagú anyag, amivel csodás színkavalkádokat lehet megörökíteni, ha a levegőben száll. A táncos fotózás során egy izgalmas kellékünk lesz, amivel garantáltan színesíthetjük fotóinkat és kipróbálhatunk egyéb kellékeket a liszten túl.

9.990 Ft helyett ingyen

SZUPERBÓNUSZ #2

 AJÁNDÉK OKTATÓVIDEÓ  

30 perces ajándék
videós segédanyag

A videó segítségével felkészülten érkezhetsz, de ha túl sok lenne az információ a nap során, a videót bármikor újra nézheted, amivel te is újra reprodukálhatod a fotózást. 

19.990 Ft helyett most ajándék oktatóvideó

 SZUPERBÓNUSZ #3 

99.990 Ft helyett, most 79.990 Ft-ért jelentkezhetsz! Még eddig:
(vagy amíg a csoport be nem telik)

NAP
ÓRA
PERC
MP

  MÁR 15 ÉVE DOLGOZUNK EGYÜTT  

Különleges pózok és egy fáradhatatlan modell

Mikor feljöttem Budapestre szárnyaimat próbálgatni, akkor ismerkedtünk meg Daniellával, aki már akkor is táncolt, Capoeirázott. Temérdek közös munkánk volt, ahol a végeredmény mindig igazán elképesztő lett. Számára nem kihívás órákon át különböző ugrásokat végrehajtani, mert lételeme a mozgás és a tánc. 

Köszönöm az érdeklődést,  
de minden jegy elkelt!

Add le jelentkezésedet  és tarts
velünk ezen az izgalmas napon

Teendőid:

Internetes bankkártyás fizetés esetén a kétfaktoros tranzakció jóváhagyás kötelező, célja a kártyával történő visszaélések megakadályozása. Bankkártyaadataid megadása mellett a fizetést banki appon keresztül vagy SMS-kód megadásával kell hitelesítened. A hitelesítési formákról kérlek tájékozódj a bankod oldalán. 

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a szuperbiztonságos OTP csoporthoz tartozó SimplePay felel. Nemcsak én választottam egyébként a SimplePayt-t, hanem más, milliós forgalmú cégek is, mint a CinemaCity, NetPincér, BónuszBrigád.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a info@fotosleszek.hu e-mail címre és választ adok amilyen gyorsan csak tudok.

A leggyorsabb, legköltséghatékonyabb megoldás a bankkártyás fizetés, amiről a SimplePay vagy a PayPal rendszere gondoskodik, ettől függetlenül lehetőséged van az előre utalást is választanod. 

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A Fotós Leszek Klub fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (Wtamas Studio Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami az OTP cégcsoport tagja.

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

 VÉLEMÉNYEK 

Ezt mondták

korábbi workshopokról

Hallgasd meg milyen élményekről számolnak be mások

Milassin Tamás, workshop résztvevő

"Elméletben és főképp gyakorlatban olyan tudást kaptunk, ami valóban használható... különleges megvilágításokat láthattunk..."

Csont Attila, workshop résztvevő

"Zseniálisan nagy élmény volt... soha az életben nem gondoltam volna, hogy én ilyen minőségű képeket tudok majd csinálni..."

Friedl Edit, workshop résztvevő

"Nem lett véka alá rejtve semmi... nem félsz, hogy az emberek olyan infókhoz jutnak, amik rád nézve veszélyesek lehetnek..."

 MÉG TÖBB VÉLEMÉNY 

Ők már részt vettek a workshopon. Te is jössz?

Major Tibor

"A legnagyobb élményem a workshop kapcsán, hogy milyen egyszerű megoldásokkal, mennyire jó eredményeket lehet elérni"

A legnagyobb élményem a workshop kapcsán, hogy milyen egyszerű megoldásokkal, mennyire jó eredményeket lehet elérni, lényegében címlap minőséget és hogy egy jó fotó elkészítése mennyire nem is a felszerelésemtől függ.

Hegedűs Gabi

"Tetszett az is, hogy bármiről kérdezhettünk, még akkor is, ha nem tartozott szorosan a tananyaghoz. "

Nagyon örülök, hogy a Tamás világítástechnikai workshopját választottam. Sokat tanultam, és emellett inspirációt is kaptam a további munkámhoz. Jó hangulatban telt a nap, és az elméleti tudnivalók mellett sokat gyakoroltunk, tulajdonképpen mindent ki is próbáltunk a gyakorlatban is. Tetszett az is, hogy bármiről kérdezhettünk, beszélgethettünk, még akkor is, ha az nem tartozott szorosan a ‘tananyaghoz’. Szívesen ajánlom bárkinek, aki szeretne kicsit magabiztosabban mozogni a fények világában.

Joó Tamás

"...mint amatőr fotós, úgy érzem, hogy sok hasznos tanácsot kaptam és azokat gyakorlatban mind ki is tudtam próbálni"

A stúdió világítás workshop alkalmával mint amatőr fotós úgy érzem, hogy sok hasznos tanácsot kaptam és azokat gyakorlatban mind ki is tudtam próbálni. Tetszett, hogy kellemes, személyes hangulatban telt a nap, melynek végére azon vettem magam észre hogy az addigi kérdéseim inspirációvá váltak.

100% kockázatmentes

Kérdés nélküli pénzvisszafizetési garancia

A workshop minden alkalommal hatalmas siker és ezt te is így fogod megélni. Annyira biztosak vagyunk benne, hogy erre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk

Nekünk szívünk, lelkünk és minden tudásunk benne van, de ha te úgy érzed, hogy neked nem adott semmi újat a workshop, csak jelezd még aznap és kérdés nélkül visszakapod a pénzed.

Deal?

 Gratulálok, leértél az oldal aljára… 

Hogy leszel holnaptól
egy kicsit jobb fotós?

NAP
ÓRA
PERC
MP