fbpx

Görgess lejjebb és tedd zsebre
a Modell pózok kiadványodat!

Ezektől esel most el
a teljes csomagból

Digitális (PDF)
Modell pózok kiadvány

Jól jöhet, amikor elfelejted magaddal vinni a nyomtatott verziót vagy előző este még megmutatnál pár ötletet a modellednek.

Ajándék bónusz videó:
Pózoltatás lépésről lépésre

Az inspiráció mellé “fogd és vidd” stílusban megkapod azt a szükséges elméleti hátteret is, amivel a modell pózoltatás szakértőjévé válsz!

NE FELEDD: 100% garanciád van rá

Ha nem vagy vele elégedett, kérdés nélkül visszakapod a pénzed

100% egyediség
garancia

Az ország legterjedelmesebb ilyen anyaga.

A több mint 100 oldal lapozgatása folyamán nem gagyi stock fotókkal, hanem Tamás elmúlt években készített vérprofi munkáival fogsz találkozni. Emellett rajzos illusztrációk is készültek, ezzel egy még természetesebb hatást adva az inspirációdhoz.

100% pénzvisszafizetési garancia

Itt csak azzal kockáztatsz, ha itt hagyod.

Mi imádjuk ezt a kiadványt és ezzel te is garantáltan így leszel. Annyira biztosak vagyunk benne, hogy erre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Ha nem adott semmi újat, csak jelezd 30 napon belül és kérdés nélkül visszakapod a teljes összeget.

Modell pózok nyomtatott verzió megrendelése

Teendőid:

Internetes bankkártyás fizetés esetén a kétfaktoros tranzakció jóváhagyás kötelező, célja a kártyával történő visszaélések megakadályozása. Bankkártyaadataid megadása mellett a fizetést banki appon keresztül vagy SMS-kód megadásával kell hitelesítened. A hitelesítési formákról kérlek tájékozódj a bankod oldalán. 

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a szuperbiztonságos OTP csoporthoz tartozó SimplePay felel. Nemcsak én választottam egyébként a SimplePayt-t, hanem más, milliós forgalmú cégek is, mint a CinemaCity, NetPincér, BónuszBrigád.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a info@fotosleszek.hu e-mail címre és választ adok amilyen gyorsan csak tudok.

A leggyorsabb, legköltséghatékonyabb megoldás a bankkártyás fizetés, amiről a SimplePay vagy a PayPal rendszere gondoskodik, ettől függetlenül lehetőséged van az előre utalást is választanod. Ebben az esetben a pénz beérkezését követően küldjük meg a hozzáférést a választott tananyaghoz. 

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A Fotós Leszek Klub fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (Wtamas Studio Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami az OTP cégcsoport tagja.

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.