fbpx

 Az ország legjobb retusőrét keressük! 

Mutasd meg hogy retusálsz és zsebeld be az értékes nyeremények egyikét!

Vegyél részt a 2020-as “Magyarország legjobb retusőre” versenyen, kapj értékes szakértői visszajelzést és vidd haza
a közel 100.000 Ft értékű Wacom Intuos Pro S táblát is!

Eljött az idő, hogy megmutasd, mire is
vagy képes a Photoshop világában

A retusálás a profi fotózás egyik legnehezebb része,
de most megmutathatod milyen fából faragtak

Brutál izgalmas nyeremények,
drága regisztrációs díj nélkül

2. helyezett díja:
Klubtagság 3 hónapra a Fotós Leszek Klubba

29.990 Ft értékű tananyag hozzáférés 26 leckével, amik közül a Retusálás művészetét is tökélyre fejlesztheted.

1. helyezett fődíja:
Wacom Intuos Pro S
rajztábla

Közted és a készüléked közötti kreatív harmónia. Rajzolj vagy szerkessz képeket egy toll alapú élményen keresztül.

3. helyezett díja:
Fotó, mint business c. könyv haladó csomag

9.990 Ft értékű csomag (nyomtatott és e-book változatban is), egy 50 perces videóanyaggal ajándékba.

Legyél egyéniség és húzd be a különdíjat!

Az eredményhirdetés alkalmával 2db Jackal Blue Jay táska is kiosztásra kerül, 50.000 Ft értékben. Ha egy massziv, ugyanakkor designos táskába pakolnád a jövőben a felszerelésedet, akkor nevezz a versenyre és lehet, hogy te viszed haza az egyiket. 

A különdíjat azon alkotók valamelyike fogja megnyerni, akik a legizgalmasabb, leginkább extrább képmanipulációt hozzák el nekünk. A különlegességet itt most egy különdíjjal értékeljük. 

Legyél egyéniség és húzd be a különdíjat!

Az eredményhirdetés alkalmával 2db Jackal Blue Jay táska is kiosztásra kerül, 50.000 Ft értékben. Ha egy massziv, ugyanakkor designos táskába pakolnád a jövőben a felszerelésedet, akkor nevezz a versenyre és lehet, hogy te viszed haza az egyiket. 

A különdíjat azon alkotók valamelyike fogja megnyerni, akik a legizgalmasabb, leginkább extrább képmanipulációt hozzák el nekünk. A különlegességet itt most egy különdíjjal értékeljük. 

Te megbírkózol a feladattal?

Fotósként simán előfordulhat, hogy a modellünk épp pattanásos, szeplős, esetleg zsíros a bőre és nem volt a fotózáson sminkes. Ezekekkel a problémákkal meg kell tudnunk küzdeni, ha profi fotóssá szeretnénk válni. A képen látható modell bőre is elég problémás, a feladatod pedig az lesz, hogy a retusálást követően minél természetesebb és makulátlanabb bőre legyen.

Aki a munkádat értékeli majd:
Welczenbach Tamás

 Tamás nem egy újabb fotós “guru”. Ő TÉNYLEG
kimaxolta a szakma legtöbb területét. Nézd! 

 Most kapaszkodj meg! 

Garantált nyeremény

Pusztán a versenyen való részvételeddel a tiéd lehet egy brutál hasznos 
videós anyag is, amivel több százezer forintos tanulópénzt is spórolhatsz

Így válassz profin digitalizáló táblát [VIDEÓS ANYAG]

Nincs vesztenivalód
a jelentkezéseddel

Ilyen brutális win-win szituban még lehet hogy sose voltál

100% ingyen reklám

 Tamás a munkákat élőben véleményezi 

Welczenbach Tamás személyesen foglalkozik a pályamunkákkal, így az élő eredményhirdetés előtt a beküldött képekről is elmondja a véléményét, így teljesen ingyen kapsz egy profi visszajelzést és ingyen reklámot is. 

100% garantált nyeremény

 Innen biztosan nem távozol üres kézzel 

Ha pusztán a profi szakmai visszajelzés nem lenne számodra elég, csak azzal hogy leadod a regisztrációdat, már biztosan a tiéd lesz az “Így válassz profin táblagépet” videós anyag. Máshol ez fődíj is lehetne, itt a részvételért is megkapod! Nem rossz, igaz?

Kérdések, amik felmerülhettek benned

Egyszerű félreértések, amik miatt lehet, hogy
most elesnél egy brutál jó lehetőségtől

Általános kérdések

Nevezni 2020 december 1, éjfélig lehet. Az ezután érkező pályaműveket már nincs lehetőségünk elfogadni, mivel az utolsó napon átválogatjuk, kategorizáljuk a beérkezett munkákat, hogy aztán a december 2-án, 18:00 órai kezdéssel élő adásban beszélgethessünk róla. 

Az értékes nyereményeken túl, az egyik legnagyobb győzelem a gyakorlás és a részvét. Ez egy remek lehetőség, hogy a tudásodat ne élesben, hanem egy játék keretén belül tesztelhesd, ahol hasznos kritikákat is kaphatsz a képed kapcsán. 

A verseny online keretek között kerül megrendezésre. Jelentkezni ezen az oldalon keresztül tudsz, ami után a retusálandó feladatot és a feltöltés helyét is e-mailben fogjuk megküldeni. A képértékelés és egyúttal az eredményhirdetés pedig Tamás YouTube csatornáján lesz majd elérhető december 2-án 18:00 órai kezdettel. 

Nincs garancia arra, hogy minden beküldött kép bemutatásra tud kerülni a LIVE adás keretén belül, hisz többszáz nevezőre számítunk, ugyanakkor rengeteget lehet abból tanulni, ha két külön szerző munkáját tesszük egymás mellé. Ha Te ezt mégsem szeretnéd, akkor egy válasz e-mailben tudod jelezni ezt a kérésedet, de ettől függetlenül tudsz jelentkezni a versenyre. A díjazottak viszont azon jelentkezőkből fog kikerülni, akiknek a képeit be is tudjuk mutatni. 

Tamás a stúdióival már bizonyított, hisz több ezer fotós készíthette el műtermeiben képeit, de Fotó, mint business c. könyvét is több, mint 1000 példányban adta el, az 5400 YouTube feliratkozójáról nem is beszélve. Tamás a fotózás egyik megkerülhetetlen alakja idehaza, aki minden fotós rendezvényen meghívott előadó és a legnagyobb márkák mint pl. Canon, Manfrotto influenszere. Ha ők bizalmat szavaztak neki, te se kételkedj tovább. 

Technikai kérdések

Ezen a weblapon található Jelentkezési gomb megnyomását követően egy PopUp ablakban tudsz jelentkezni a versenyre. Mindössze a keresztneved és az e-mail címed megadása szükséges ahhoz, hogy kiküldjük a nagy felbontású verseny feladatot. Ezt követően az elkészült munkádat a korábban kiküldött e-mail alapján egy meghatározott oldalon tudod feltölteni december 1 éjfélig. 

Jelentkezést követően a garantált videós nyereményt e-mailben fogjuk kiküldeni, amit utána szabadon megnézhetsz. Ez egy 20 perces videó, ami bevezetést nyújt a Wacom táblák világába. Ez egy Fotós Leszek Klub tananyag része, amit regisztráció után automatikusan megosztok veled. 

Mivel a verseny online keretek között kerül megrendezésre, így a külföldi jelentkezésnek sincs akadálya. Abban az esetben, ha tárgyi ajándékot nyernél, egyeztetünk egy lehetséges belföldi címet a szállításra, de ha ez nem lehetséges, külföldre is el tudjuk juttatni a nyereményed, aminek a többlet költségét mi álljuk. 

Élőben, Tamás YouTube csatornáján lesz az eredményhirdetés december 2-án 18:00 órai kezdettel.  Előszőr közösen megnézzük a beérkezett pályamunkákat, kielemezzük azokat, majd eredményt hirdetünk.  

Online, YouTube-on, így akár arra is lehetőséged lesz, hogy az adás alatt a chatben megírd a személyes véleményedet, ezzel némileg befolyásolva a verseny kimenetelét. Ugyan valószínű már Tamás felállította addigra a győztesek sorát, ugyanakkor a különdíjas munkáknál a közönség szava is meghatározó lesz. 

A verseny támogató partnerei

 Utolsó kérdés: 

Mi a legrosszabb, ami történhet, ha nevezel?