fbpx

Görgess lejjebb és tedd zsebre a
Stúdió világítások kiadványodat!

NE FELEDD: 100% kockázatmentes

30 nap kérdés nélküli pénzvisszafizetési garanciával

Stúdió világítás kiadvány megrendelése
(külföldi házhozszállítással)

Teendőid:

Internetes bankkártyás fizetés esetén a kétfaktoros tranzakció-jóváhagyás kötelező, célja a kártyával történő visszaélések megakadályozása. Bankkártyaadatainak megadása mellett a fizetést banki appon keresztül vagy SMS-kód megadásával kell hitelesítenie. Kérjük, tájékozódjon bankja oldalán a hitelesítési formákról.

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a szuperbiztonságos OTP csoporthoz tartozó SimplePay felel. Nemcsak én választottam egyébként a SimplePayt-t, hanem más, milliós forgalmú cégek is, mint a CinemaCity, NetPincér, BónuszBrigád.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a info@fotosleszek.hu e-mail címre és választ adok amilyen gyorsan csak tudok.

A leggyorsabb, legköltséghatékonyabb megoldás a bankkártyás fizetés, amiről a SimplePay vagy a PayPal rendszere gondoskodik, ettől függetlenül lehetőséged van az előre utalást is választanod. Ebben az esetben a pénz beérkezését követően küldjük meg a hozzáférést a választott tananyaghoz. 

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A Fotós Leszek Klub fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (Wtamas Studio Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami az OTP cégcsoport tagja.

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Gyakori kérdések &
megnyugtató válaszok

Egyszerű félreértések, amik miatt lehet, hogy
most elesnél egy brutál jó lehetőségtől

Általános kérdések

A műtermeimben eltöltött évek alatt volt lehetőségem megismerkedni a fények világával, és számos fényformálóval próbálkozva elérni a számomra legmegfelelőbb, legjobban tetsző fénybeállításokat.

Ebben a kiadványban végig megyünk a különböző fényformálókon és azok hatásain, hogy ha neked nincs is lehetőséged mindegyiket egyesével kipróbálni, mégis tudd, hogy mire lesz szükséged egy fotózás során és miként is állj hozzá a világításod összeállításához.

A kiadvány során több, mint 25 különböző világításon megyünk keresztül, így bőven lesz lehetőséged gyakorolni és kiválasztani a kedvenceidet.

Ez egy A5-ös formájú minőségi magazin 124 oldalon keresztül, amit könnyűszerrel becsúsztathatsz indulás előtt a fotós táskádba és magabiztosan vághatsz neki a munkának. Ezen túl tartozik hozzá egy közel fél órás videós oktatóanyag is, ami bemutatja a 4 alap világítás beállításait és a tananyag elsajátításával tudásodat egy kvíz formájában is tesztelheted. 

Mivel nem csak egy kiadványt kapsz fizikai formában, hanem hozzá egy kiegészítő oktató videót is, így átadva egy komplex tudást. De ezen túl a kiadványon belül is számos QR kódot találsz, amiket leolvasva további videókhoz juthatsz el, hogy ne csak írásos, hanem videós formában is tanulhass. Mindezen túl a legvégén egy kvíz formájában is tesztelheted tudásod. 

 Mivel az alapoktól tanít a kiadvány, így akkor is érteni fogod, ha még sosem fotóztál stúdióban. Ugyanakkor, ha már haladóbb vagy és szeretnél egyedibb (és profibb) világításokat beállítani, akkor találsz benne izgiket. De ajánlom, ha gyakorlott fotós vagy, akkor is, hisz egy kis inspirálódás, amit minden fotózásodra magaddal vihetsz, sosem hátrány. A fotós táskád el fog bírni +200g-ot vagy a telefonod 2Mb-ot. Ellenben, ha kizárólag virágokat, bogarakat, tájakat fotózol, akkor is vannak benne csinos lányok 🙂

Még a legprofibb fotósoknál is, több ezer fotózással a hátuk mögött előfordulhat az, hogy kifogy az ötletekből és jól jönne egy kis instant inspiráció. Szuper, hogy szemléltetni tudod a modellednek már előre a világítás eredményét, még mielőtt beállítottad volna, így nem két különböző irányba kommunikáltok. 

Tamás a stúdióival már bizonyított, hisz több ezer fotós készíthette el műtermeiben képeit, de Fotó, mint business c. könyvét is több, mint 1000 példányban adta el, az 6000 YouTube feliratkozójáról nem is beszélve. Tamás a fotózás egyik megkerülhetetlen alakja idehaza, aki minden fotós rendezvényen meghívott előadó és a legnagyobb márkák mint pl. Canon, Manfrotto influenszere. Ha ők bizalmat szavaztak neki, te se kételkedj tovább. 

Logisztikai kérdések

Ezt a kiadványt kizárólag ezen a weboldalon keresztül tudod megrendelni. Újságosoknál, könyvesboltokban nem kapod meg. Ugyanakkor ez is a legkényelmesebb módja, hisz érintésmentesen visszük otthonodba anélkül, hogy bárhová is el kellene érte menned. Válaszd ki a számodra szimpatikus csomagot és töltsd ki a rendeléshez szükséges űrlapot. 

A kiadvány önmagában is értékes tudást ad át, de a közel 30 perces videó egy igazán szuper kiegészítés azok számára, akik még sosem fotóztak stúdióban vagy mélyrehatóbban megismerkednének az alapokkal. A videóban bemutatásra kerül a 4 alap világítás, aminek megtanulása elengedhetetlen a komplexebb világítások megértéséhez. Ha igazán komolyan gondolod a fejlődésed, mindenképpen a teljes csomagot javaslom és ezt nem azért mondom, mert nekem jobban megéri. Egyszerűen tényleg úgy állítottam össze azt a csomagot, hogy számodra a lehető legértékesebb legyen.

A kártyás fizetés a legegyszerűbb módja a vásárlásnak. A fizetés a OTP SimplePay segítségével történik, ami a legbiztonságosabb és legismertebb hazai szolgáltató, aminél könnyen lehet, hogy már a kártyád is el van mentve, így mindössze néhány kattintás a csomag kifizetése. Ugyanakkor van lehetőséged a PayPalt is választani, de Előre utalással is fizethetsz. 

Utánvétre választására nincs lehetőség, mert azt csak kedvezőtlenebb feltételek mellett tudnánk vállalni, amit kénytelenek lennénk a vásárlóra terhelni, amit nem szeretnénk. 

Ha a Digitális csomagot választod, akkor a fizetést követően pár percen belül kiküldjük a belépési adatokat. Ez a Teljes csomag esetén is igaz, a fizikai kiadványt pedig a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül szállítjuk, aminek a pontos idejéről e-mailben és SMS-ben is tájékoztatunk majd. 

A Digitális csomag esetében nem kell szállítási költségről beszélni, ahogy a Teljes csomag esetén sem, mert tartalmazza az ár. Szállítási költséggel csak abban az esetben kell kalkulálnod, ha a Fizikai csomagra esik a választásod, aminek díja 990 Ft belföldön belül. 

A külföldi kiszállítás sem jelent gondot. Külföldi szállítás esetén +2990 Ft-os szállítási költséggel kell kalkulálnod, megrendelni pedig az adott megrendelési űrlap tetején tudod. Kattints majd a “Külföldi szállítás” feliratra. 

Ha úgy érzed, hogy mégsem azt kaptad, mint amire számítottál, a pénzedet kérdés nélkül, azonnal visszatérítjük a kiadvány visszaküldését követően. Digitális csomagnál természetesen a visszapostázás sem szükséges.