MEGTELT  – VILÁGÍTÁSTECHNIKAI WORKSHOP (OFFLINE)

Gyakorold magad igazán jó fotóssá egy profi stúdióban

Egész napos offline workshop az egyik belvárosi fotóstúdiómban, ahol személyesen (+ egy hivatásos modellel) segítelek, hogy a gyakorlatban tanulhasd meg a világítástechnika legjavát.

SOLD OUT!

Sietsz? Minden infó a videóban.

1 perc alatt garantáltan meghozzuk a kedved a workshophoz!

NAP
ÓRA
PERC
MP

Tematika

A workshop tematikája rugalmas és szívesen alakítom olyan irányba a helyszínen, ami a résztvevőket érdekli, így van lehetőség egyéb dolgokra is kitérni.

 GYORS ÖSSZEFOGLALÓ 

Miért éri meg eljönnöd?
Ezeket kapod a workshopon

Az elméleti tudást azonnal kipróbálhatod  élesben is

Azt már felismerted, hogy elengedhetetlen folyamatosan képezned magad, ha nem akarsz lemaradni a szakmától. Viszont az elmélet mit sem ér, ha nem tartozik hozzá gyakorlás és tapasztalat. Itt ténylegesen portfóliót készítesz, sőt! Te fogsz főleg fotókat készíteni (egy profi stúdióban, profi modellel), nem pedig én. 

Egy komplett csomagot kapsz (csak kamerát kell hoznod)

Vagy akár még azt sem! Lehetőséget biztosítok a workshop ideje alatt, hogy kipróbálhasd fotótechnikámat, amiben megtalálható az összes Sigma Art lencse 24mm és 105 mm között, de találsz L-es Canon obikat, EOS R vázat és egy elnyűhetetlen Mark III-at. Kipróbálhatsz egy régóta vágyott lencsét most terepen!

1 teljes napig Tamás szárnyai alatt fejlődsz és inspirálódsz

Tamás személyesen felügyeli a teljes workshopot, ellát tanácsokkal és végig kérdezhetsz is tőle. Erről a napról esélyed sincs úgy hazamenni, hogy ne készíts jobb képeket, mint amikor megérkeztél. Ez olyan, mint egy személyi edzés egy profi konditeremben: itt bizony fejlődni és erősödni fogsz.

***100% pénzvisszafizetési garanciával***

A nap folyamán lehetőséged lesz kipróbálni a Manfrotto válogatott derítőlapjait, háttereit, amikkel különböző világításokat is bemutatok majd. Fölösleges több száz ezer forintokat vakukra költened, amikor sok esetben egy derítőlap is csodákra képes ha tudod a módját, hogy hogyan is használd. Nem mellesleg pedig töredékbe kerül mint egy vaku. 

Több derítési formát is megmutatok, így kerülj bármilyen szituációba, biztos vagyok benne, hogy a jövőben jó hasznát fogod venni!

 BÓNUSZOK 

A workshophoz most ezeket ajándékba kapod

Direkt úgy állítottuk össze az ajánlatot, hogy minden adott legyen

1. AJÁNDÉK: Bérelt stúdió
ÉRTÉKE: 56.000 Ft

Egy egész napot töltünk el egy jól felszerelt, profi fotóstúdióban, aminek bérleti díja 56.000 Ft lenne, de természetesen ezzel neked nem kell kalkulálnod, hisz ez is benne van az árban.

2. AJÁNDÉK: Profi modell
MUNKADÍJA: 30.000 Ft

A workshop ideje alatt egy profi modell lesz segítségünkre, akin ki tudjuk próbálni a különböző világításokat. A modell hölgy ráadásul nem csak szép, de nagyon ügyes is, így könnyű vele dolgozni.

3. AJÁNDÉK: Ebéd, kávé, üdítő
ÉRTÉKE: ~5.000 Ft

Nem nagy dolog, de sok offline rendezvényen hanyagolják el a cateringet. Itt figyelek majd, hogy a teljes nap bírd energiával az intenzív tanulást és fotózást (érzékenységtől függetlenül).

SZUPERBÓNUSZ

+ tiéd a Világítási mesterkurzus is
(ez külön 34.990 Ft-ba kerülne)

104 percnyi videós videós anyag, 3 modellen 10 beállítást is megmutatunk

Világítási mesterkurzus

34.990 Ft helyett most AJÁNDÉK

Ha valami extrábbra, formabontóbbra, különlegesre vágysz, akkor ezeket a világításokat imádni fogod! A 4db egylámpás világításon túl 6db extravagáns világítást is megmutatok, amivel garantáltan elkápráztatod a megrendelőidet, az extrákról pedig még szót se ejtettünk. Ez egy haladóbb anyag, lépj vele egy következő szintre!

"Átgondoltan felépített a tematika, mellébeszélés nélkül, érthetően..."

Köszönöm, Tamás, rendkívül jól érthető és használható tudást adtál át a kurzussal.

34.990 Ft helyett ingyen

Tamás nem egy újabb fotós "guru".
Ő TÉNYLEG azt éli, amit tanít.

A fotózás összes területén kipróbálta már magát. Nézd!

 MENNYI AZ ANNYI? 

Egy hely már a te nevedre is szólhatna

A workshop időpontja November 6 vagy 7. Te melyik napon szeretnél jönni? 
Ne halogass, hiszen a kiscsoportos workshopnál csak 2 x 6 fő a részvevői limit 

November 6 - MEGTELT

November 7 - MEGTELT

Early bird ajánlat

Világítás workshop

ÉRTÉKE: 79.990 Ft

BÓNUSZ: Világítási mesterkurzus

ÉRTÉKE: 34.990 Ft

1. AJÁNDÉK: Bérelt stúdió

ÉRTÉKE: 56.000 Ft

2. AJÁNDÉK: Profi modell

MUNKADÍJA: 30.000 Ft

3. AJÁNDÉK: Ebéd, kávé, üdítő

ÉRTÉKE: 5.000 Ft

100% pénzvisszafizetési garancia

Kérdés nélkül, a nap végéig

205.980 Ft helyett most 69.990 Ft

NAP
ÓRA
PERC
MP

A workshopot lehetőséged van kriptovalutával is fizetni!
Elfogadunk Bitcoint illetve Ethereumot. A tárcák egyeztetése miatt dobj nekünk egy e-mailt, ha ezt a fizetési módot választanád: info@fotosleszek.hu

 VÉLEMÉNYEK 

Ezt mondták az előző workshopról

Ha nekem nem szeretnél hinni, hallgasd meg őket

Milassin Tamás, workshop résztvevő

"Elméletben és főképp gyakorlatban olyan tudást kaptunk, ami valóban használható... különleges megvilágításokat láthattunk..."

Csont Attila, workshop résztvevő

"Zseniálisan nagy élmény volt... soha az életben nem gondoltam volna, hogy én ilyen minőségű képeket tudok majd csinálni..."

Friedl Edit, workshop résztvevő

"Nem lett véka alá rejtve semmi... nem félsz, hogy az emberek olyan infókhoz jutnak, amik rád nézve veszélyesek lehetnek..."

 MÉG TÖBB VÉLEMÉNY 

Ők már részt vettek a workshopon. Te is jössz?

Major Tibor

"A legnagyobb élményem a workshop kapcsán, hogy milyen egyszerű megoldásokkal, mennyire jó eredményeket lehet elérni"

A legnagyobb élményem a workshop kapcsán, hogy milyen egyszerű megoldásokkal, mennyire jó eredményeket lehet elérni, lényegében címlap minőséget és hogy egy jó fotó elkészítése mennyire nem is a felszerelésemtől függ.

Hegedűs Gabi

"Tetszett az is, hogy bármiről kérdezhettünk, még akkor is, ha nem tartozott szorosan a tananyaghoz. "

Nagyon örülök, hogy a Tamás világítástechnikai workshopját választottam. Sokat tanultam, és emellett inspirációt is kaptam a további munkámhoz. Jó hangulatban telt a nap, és az elméleti tudnivalók mellett sokat gyakoroltunk, tulajdonképpen mindent ki is próbáltunk a gyakorlatban is. Tetszett az is, hogy bármiről kérdezhettünk, beszélgethettünk, még akkor is, ha az nem tartozott szorosan a ‘tananyaghoz’. Szívesen ajánlom bárkinek, aki szeretne kicsit magabiztosabban mozogni a fények világában.

Joó Tamás

"...mint amatőr fotós, úgy érzem, hogy sok hasznos tanácsot kaptam és azokat gyakorlatban mind ki is tudtam próbálni"

A stúdió világítás workshop alkalmával mint amatőr fotós úgy érzem, hogy sok hasznos tanácsot kaptam és azokat gyakorlatban mind ki is tudtam próbálni. Tetszett, hogy kellemes, személyes hangulatban telt a nap, melynek végére azon vettem magam észre hogy az addigi kérdéseim inspirációvá váltak.

100% kockázatmentes

Kérdés nélküli pénzvisszafizetési garancia

A workshop minden alkalommal hatalmas siker és ezt te is így fogod megélni. Annyira biztosak vagyunk benne, hogy erre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk

Nekünk szívünk, lelkünk és minden tudásunk benne van, de ha te úgy érzed, hogy neked nem adott semmi újat a workshop, csak jelezd még aznap és kérdés nélkül visszakapod a pénzed.

Deal?


A workshopra minden jegy elkelt!


 Gratulálok, leértél az oldal aljára… 

Hogy leszel holnaptól
egy kicsit jobb fotós?

NAP
ÓRA
PERC
MP