fbpx
Oldal kiválasztása

WORKSHOP

A LAKÁSODBAN!

LEMARADTÁL, DE ÉRDEKEL A VILÁGÍTÁS WORKSHOP?

Ha a limitált férőhelyek száma miatt lemaradtál a világítási workshopról, itt a lehetőség, hogy mégis megszerezd a világítási titkokat.
Arról nem is beszélve, hogy sokatoknak a kitűzött időpont nem felelt meg vagy épp drágállottátok az 79.990 Ft-os részvételi díjat.

Erre hoztam most egy megoldást!

OTTHONRÓL
KÉNYELMESEN
AMIKOR CSAK AKAROD

SZEREZD MEG EZT A TUDÁST TE IS!  

7 teljesen új világítást mutatok meg, ami az eddigi online képzésekben sem volt megtalálható, így egy újszerű, gyakorlatias tudást tudsz elsajátítani ha velem tartasz.

Fontos szempont volt az, hogy megtanítsam a fény karakterét, ami lehetővé teszi, hogy a tanultakat ne csak stúdióban, de akár természetes fény mellett is hasznosítani tudd a mindennapi fotózásaidban.

A videóban a résztvevők feltett kérdései is benne maradtak, így választ kapsz a világítás kapcsán leggyakrabban felmerülő kérdésekre, ami könnyen lehet, hogy a Te fejedben is ott motoszkál.

De hogy mi is ez a hét világítás?

  • Játék a természetes fénnyel
  • Vaku és vaku közti különbség
  • Trükkök a körlámpával
  • Világítsunk a beállító izzóval
  • A reflektor és az ablak effekt
  • Színezzünk fóliákkal
  • Világítás a nagy octoboxal

MIÉRT JOBB ONLINE?

 

A felvételek egy 8 órás workshopon készültek, ami egy nagyon intenzív nap a résztvevőkre nézve. Rengeteget tanulnak a fotósok, de a temérdek új információnak köszönhetően nincs lehetőségük az agyuknak mindent 100%-ig felfogni és elraktározni.

Ezzel szemben az online képzés lehetőséget ad arra, hogy csak a lényegi tudás jusson el hozzád sallang nélkül. Továbbá azt a lehetőséget is magával hordozza, hogy több részletben is van lehetőséged végig haladni rajta, így pihenőket tartva a világítások között, hogy ténylegesen minden információt maradéktalanul megérts.

Arról nem is beszélve, hogy nem vagy a tanulást tekintve időhöz és helyhez kötve, így bárhol, bármikor, bármeddig elsajátíthatod a tananyagot.

Nézzük milyen videókat kapsz!

Játszunk a természetes fénnyel! Hogyan pózoltassuk a modellt?

Szabályozzuk és verjük vissza a természetes fényt!
A modell pózoltatás a jó képek alapja, megtanítalak rá!

1:17:17

Vaku és vaku közötti különbségek. Miért drágább a drágább?

Egy Ferrari és egy Trabant is elvisz A-ból B-be, de a kényelem egészen más lesz. Mik a meghatározó különbségek vaku és vaku között?

27:43

Trükkök a körlámpával!

Egy egyszerűnek látszó világítás, ám kreativitással sokkal több ennél. Több világításon keresztül mutatom meg a benne rejlő lehetőségeket.

22:27

Világítsunk a beállító izzóval!
Exponáljuk ki a környezet fényeit is! A legtöbben itt hibáznak, megmutatom, hogy Te jól csináld.

10:45

Reflektor és az ablak effekt

A fényformálók közül a reflektorral a legnehezebb a munka, de mégis imádni fogod. Kiegészítő tárgyakat belógatva színesítjük árnyékainkat és a keletkező képet.

13:44

 

Fotózzunk színező fóliákkal!

Rengeteg lehetőség van a színező fóliák világában is.
Megmutatok egyet, ami általában a legnagyobb sikert aratja.

09:30

 

Kipróbáljuk az óriás octoboxot!

A legszórtabb és lágyabb fényt ez a fényformáló adja.
Közkívánatra kipróbáltuk és minden fontosabb dolgot elmondtam róla.

14:51

 

A vágott anyag teljes hossza 176 perc, így közel 3 órás videós kurzus lehet a tied!

Bónusz

7 db megvalósítási terv!

Mevalósítási rajzokon keresztül idézheted fel a világításokat, amiket elegendő kinyomtatva magaddal vinned a fotózásokra, így nem kell bemagolnod, hogy a lámpákat és derítőket hogyan is kellene pakolni.

EZT MONDTÁK A WORKSHOP RÉSZTVEVŐI

FORDÍTSUK A LÁMPÁKAT AZ ÁRRA

ITT NINCSENEK HOMÁLYOS FOLTOK

MIT KAPSZ A PÉNZEDÉRT?

Nem kell másokhoz igazodnod, így helytől és időtől függetlenül tanulhatsz!

7 db különböző világítást, amiket még egyik kurzusomban sem láthattál!

3 óra sallang mentes vágott, videós tartalmat, hogy csak a lényeget kapd.

7 DB MEGVALÓSÍTÁSI TERV!

79.990 Ft-os workshop ár helyett,
most 24.990 Ft-ért!

Vélemények az offline workshopokról

Tamás időt és energiát nem kímélve megmutatta, hogy mit miért és hogyan tudok a tőlem telhető legjobban bevilágítani, hogy mire alkalmas a felszerelésem, mit lehet kihozni belőle és azt a lehető legjobb módon használjam akkor is, mikor már nem áll mellettem!
Világosításban megvilágosodtam!
Köszönöm a türelmes oktatást!

Kőszegi Laci

A stúdió világítás workshop alkalmával mint amatőr fotós úgy érzem, hogy sok hasznos tanácsot kaptam és azokat gyakorlatban mind ki is tudtam próbálni.
Tetszett, hogy kellemes, személyes hangulatban telt a nap, melynek végére azon vettem magam észre hogy az addigi kérdéseim inspirációvá váltak.

Joó Tamás

Ha a workshopon maga a pocakos télapó csúszott volna be a kéményen,
biztos vagyok benne, hogy Tamás őt is előnyös megvilágításba tudta
volna hozni a fényképein.

Mészáros Péter

Tamás szakértelme és lazasága nagyon sokat segített abban, hogy oldja egy kicsit a teljesen ismeretlen által mindannyiunkban okozott feszültséget. A workshop végére úgy éreztem, hogy mindent tudok (persze nem így volt :D), és ebben annak is nagy szerepe volt, hogy kis létszámú volt a ws, és Tamás hagyott nekünk időt bőven a gyakorlásra.

Kustány Kata

A legnagyobb élményem a workshop kapcsán, hogy milyen egyszerű megoldásokkal, mennyire jó eredményeket lehet elérni, lényegében címlap minőséget és hogy egy jó fotó elkészítése mennyire nem is a felszerelésemtől függ.

Major Tibor

Nagyon örülök, hogy a Tamás világítástechnikai workshopját választottam. Sokat tanultam, és emellett inspirációt is kaptam a további munkámhoz. Jó hangulatban telt a nap, és az elméleti tudnivalók mellett sokat gyakoroltunk, tulajdonképpen mindent ki is próbáltunk a gyakorlatban is. Tetszett az is, hogy bármiről kérdezhettünk, beszélgethettünk, még akkor is, ha az nem tartozott szorosan a ‘tananyaghoz’. Szívesen ajánlom bárkinek, aki szeretne kicsit magabiztosabban mozogni a fények világában.

Hegedűs Gabi

Wtamas Studio Garancia!

A nevem a garancia!

A stúdiókkal mindig a maximalizmusra törekedtünk, így ebben a kurzusban is. Mindent beletettünk és hónapokig dolgoztunk rajta, de ha mégsem tetszett amit kaptál, 30 napon belül elállhatsz  a vásárlástól és vissza adjuk a teljes vételáradat kérdés nélkül, azonnal!

RENDELD MEG A VILÁGÍTÁSI WORKSHOP VIDEÓIT!

Az 79.990 Ft-os workshop videós anyaga a tied lehet most 24.990 Ft-ért!

Rendeld meg a 79.990 Ft-os világítási workshop videós anyagát most 24.990 Ft-ért!

 

TEENDŐID:

  1. TÖLTSD KI A BALOLDALI ŰRLAPOT,
  2. FIZESD KI BANKKÁRTYÁVAL AZ ONLINE KURZUST
  3. KÉSZ VAGY! KÜLDJÜK E-MAILBEN A HOZZÁFÉRÉSI ADATOKAT.

 

BIZTONSÁGOS (SSL)
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Barion felel, ami mellesleg egy magyar vonatkozású cég rengeteg komoly partnerrel és több éves szakmai múlttal a háta mögött.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a info@fotosleszek.hu e-mail címre és 24 órán belül válaszolok neked.
Mi fog történni megrendelés után?

A megrendelés gombra kattintva át fogsz kerülni a Barion biztonságos oldalára, ahol bankkártyával ki fogod tudni fizetni a tananyag díját. Ezt követően két e-mailt fogsz kapni. Az egyik fogja tartalmazni az eSzámlát, a másik e-mailben pedig meg fogod találni az oktatóanyag eléréséhez szükséges belépési adatokat.

Megrendelést és fizetést követően tehát fél percen belül már hozzá is fogsz tudni férni a “Workshop a lakásodban” online oktatóanyagomhoz.

Hogyan tudok fizetni?

A fizetést bankkártyás fizetés formájában fogod tudni megtenni. Szerintünk ez a legkényelmesebb módja a fizetésnek.

A bankkártyás fizetés a SimplePay oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez egy magyar tulajdonú cég és a legbiztonságosabb követelményeknek felel meg.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követően fél percen belül már meg is fog érkezni a megvásárolt oktatóanyag hozzáférési adatai a rendeléskor megadott e-mail címedre.

A fizetést követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott e-mail címedre.

Hogyan kapom meg az oktatóanyagot?

A megrendelt oktatóanyag bankkártyával történő kifizetését követően fél percen belül emailben elküldjük a tananyag hozzáféréséhez szükséges adatokat.

Apróbetűs rész

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.

Welczenbach Tamás
Fényképész, Studio manager

 

Welczenbach Tamás vagyok, a Wtamas Stúdiók tulajdonosa. Az elmúlt 12 évem fotózással, oktatással, a stúdióim felépítésével telt meg persze rengeteg tanulással is. Felépítettem Magyarország legnagyobb műterem hálózatát, mert jó időben ismertem fel azt, hogy a fotósok gomba számra szaporodnak. És persze megtapasztaltam azt is, hogy milyen sok fotós van, akik az alap beállításokkal sincsenek tisztában, mégis pénzt várnak a munkájukért. Szeretném ha a fotózás egy olyan szakma maradhatna, ahol még igenis léteznek profi szakemberek és ehhez az is kell, hogy megfelelő forrásokból tanulhassanak a diákok.