fbpx

Idén korábban jött a Black Friday! (-32% kedvezmény)
KATA kimaxolás augusztus 16-ig!

NAP
ÓRA
PERC
MP

Legyenek izgalmasabb fotóid már holnaptól

Építs profi fotóstúdiót olcsón, használj rendhagyó és izgalmas világításokat, majd varázsold az átlag embert is szupermodellé! Folyamatos inspiráció a zsebedben – a kezdőtől az elit szintig.

Szerezd meg a 3 bestsellerünket...

és válj egy magabiztos fotóssá, akinek mindig van új ötlete.

Stúdió építés

Felépítettem a Wtamas Studio hálozatot, amiben 5 különböző fotóstúdiót üzemeltettem. Ha saját stúdiót szeretnél, akkor segítek benne, hogy megspórold a költséges buktatókat.

Stúdió világítások

124 oldalas, minőségi papírra nyomtatott kiadvány (+ HD videós kiegészítések) segítenek, hogy stúdió-minőségű fotókat készíts, anélkül, hogy drága felszerelésekre költenél.

Modell pózoltatás

Több mint 100 oldalas kiadvány segít majd, hogy az átlag embert is szupermodellé varázsold! Folyamatos inspiráció a zsebedben – az alapoktól egészen a legkreatívabb beállásokig.

22.960 Ft helyett 14.990 Ft

A fizikai kiadványokhoz 1-2 napon belül, a digitális tartalmakhoz azonnal férsz hozzá!

Lehengerlő munkák
drága felszerelés nélkül

Nem csak a tanulópénzen, de az eszközökön is spórolsz

Több mint 300
oldalnyi inspiráció

A legizgalmasabb fotós technikák inspirálnak majd folyamatosan téged és a fotóalanyaidat is

Egy karnyújtásra
a zsebedben

1-2 napon belül a GLS házhoz viszi és azon túl digitális formában is elérheted a kreatív arzenálodat

Kínosan akadozó fotózások nélkül

Nem kell hosszas gondolkodások és fejvakargatások közepette az unalmas, tucat irányokat erőltetned

3 órás videós tartalom 🎬

Midegyik kiadványhoz tartozik 1-1 különálló videó, ami abban segít, hogy még jobban szemléltetni tudjam a leírtakat. 

Ezekekhez a videókhoz csak a legnagyobb csomagok választása esetén lehet hozzáférni, de most ezeket a videókat is ajándékba adom.

Az egyik rendelésre
már ráírtuk a neved

Digitálisan 3 percen belül már olvashatod,
a futár pedig 1-2 napon belül kiszállítja.

Teendőid:

Internetes bankkártyás fizetés esetén a kétfaktoros tranzakció jóváhagyás kötelező, célja a kártyával történő visszaélések megakadályozása. Bankkártyaadataid megadása mellett a fizetést banki appon keresztül vagy SMS-kód megadásával kell hitelesítened. A hitelesítési formákról kérlek tájékozódj a bankod oldalán. 

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a szuperbiztonságos OTP csoporthoz tartozó SimplePay felel. Nemcsak én választottam egyébként a SimplePayt-t, hanem más, milliós forgalmú cégek is, mint a CinemaCity, NetPincér, BónuszBrigád.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a info@fotosleszek.hu e-mail címre és választ adok amilyen gyorsan csak tudok.

A leggyorsabb, legköltséghatékonyabb megoldás a bankkártyás fizetés, amiről a SimplePay vagy a PayPal rendszere gondoskodik, ettől függetlenül lehetőséged van az előre utalást is választanod. Ebben az esetben a pénz beérkezését követően küldjük meg a hozzáférést a választott tananyaghoz. 

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A Fotós Leszek Klub fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (Wtamas Studio Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami az OTP cégcsoport tagja.

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

100% kockázatmentes

Mint az év minden napján, ma is jár a 30 nap kérdés nélküli pénzvisszafizetési garancia

Nekünk szívünk, lelkünk és minden tudásunk benne van ezekben a tananyagokban, de ha te úgy érzed, hogy neked nem adott semmi újat, csak jelezd 30 napon belül és kérdés nélkül visszakapod a pénzed. Deal?

Tehát a teljes csomag most csak
nagyjából annyiba kerül, mint

Páros éttermi
vacsora

1,5 hónap
BKV bérlet

1 átlagos
SD kártya

Jó neked! Az egyik csomagra már ráírtuk a neved.

Gyakori kérdések &
megnyugtató válaszok

Egyszerű félreértések, amik miatt lehet, hogy most elesnél egy brutál jó lehetőségtől

Ezt a kiadványt kizárólag ezen a weboldalon keresztül tudod megrendelni. Újságosoknál, könyvesboltokban nem kapod meg. Ugyanakkor ez is a legkényelmesebb módja, hisz érintésmentesen visszük otthonodba anélkül, hogy bárhová is el kellene érte menned. Válaszd ki a számodra szimpatikus csomagot és töltsd ki a rendeléshez szükséges űrlapot. 

A kártyás fizetés a legegyszerűbb módja a vásárlásnak. A fizetés a OTP SimplePay segítségével történik, ami a legbiztonságosabb és legismertebb hazai szolgáltató, aminél könnyen lehet, hogy már a kártyád is el van mentve, így mindössze néhány kattintás a csomag kifizetése. Ettől függetlenül lehetőséget kínálunk Előre utalásos fizetésnek is. Mivel ezen a terméken tényleg elenyésző a haszon, így utánvétre nincs lehetőség, mert azt csak kedvezőtlenebb feltételek mellett tudnánk vállalni. 

A fizetést követően pár percen belül kiküldjük a belépési adatokat a kiadványok digitális eléréséhez. A fizikai kiadványt a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül szállítjuk, aminek a pontos idejéről e-mailben és SMS-ben is tájékoztatunk majd. 

A szállítási idő 1-2 munkanap. Abban az esetben, ha délelőtt 11:00 óráig leadod rendelésedet, már másnap megkaphatod. Délutáni rendelések esetén 2 munkanap a kézbesítési idő. 

Igen! Külföld sem jelent gondot, így élj a környező oszrágokban, Európán belül vagy akár kívül, oda is kivisszük neked. Külföldi szállítás esetén +2990 Ft-os szállítási költséggel kell kalkulálnod, megrendelni pedig az adott megrendelési űrlap tetején tudod. Kattints majd a “Külföldi szállítás” feliratra. 

Ha úgy érzed, hogy mégsem azt kaptad, mint amire számítottál, a pénzedet kérdés nélkül, azonnal visszatérítjük a kiadvány visszaküldését követően.

 Utolsó kérdés: 

Hogy leszel holnaptól
egy kicsit jobb fotós?

NAP
ÓRA
PERC
MP