fbpx

Legyenek izgalmasabb fotóid akár már holnaptól

Több mint 100 oldalas kiadvány segít majd, hogy az átlag embert is szupermodellé varázsold! Folyamatos inspiráció a zsebedben – az alapoktól egészen a legkreatívabb beállásokig

A fotóid sikeressége nagyban
függ a pózoltatástól is

A modellpózoltatás kezdőként az egyik legnehezebb feladat.
Sokszor még a kamera és fények beállításával vagyunk elfoglalva,
pedig egy jó kép legalább ennyire múlik a megnyerő pózon is.

Lehengerlő munkák
drága felszerelés nélkül

Több mint 100
oldalnyi inspiráció

A legizgalmasabb modell pózok inspirálnak majd folyamatosan
téged és a fotóalanyaidat is

Egy karnyújtásra
a zsebedben

Az ingyenesen a címedre postázott kiadványon túl digitális formában is elérheted a kreatív arzenálodat

Kínosan akadozó fotózások nélkül

Nem kell hosszas gondolkodások és fejvakargatások közepette az unalmas alapbeállásokat erőltetned

 Lapozz bele  a vadiúj ötlettáradba!
Imádni fogod!

Autót se veszel anélkül hogy ne vinnéd el egy körre és próbálnád ki, igaz?
KATTINTS A BORÍTÓRA és győződj meg magad a minőségről!

VÁRJ! Nézzük meg miért lesz  fényértékekkel profibb egy ilyen jól beállított fotó!

Ugyanazzal a modellel és beállítással készült mindkét kép 
– a végeredmény mégis merőben különböző

Ha sosem újítasz semmin, mindig
középszerű eredményeid lesznek

De szerencsére még sose volt ilyen egyszerű naprakész tudáshoz jutnod

Időrabló keresgélés helyett azonnali inspirációhoz jutsz

Nem kell többé órákhosszat nézegetni a YouTube videókat, lapozgatni a legújabb magazinokat vagy szelektálni a Googlet

Magabiztosabb leszel és mindig tudod majd a következő lépést

Folyamatosan látsz és tanulsz majd újabb és újabb beállásokat, ami egy idő után elkerülhetetlenül berögződik a tudástáradba

Így a "Jó lett" helyett újra és újra "WOW" reakciókat kapsz

Ez az anyag jelenti majd a szintlépést a jóról az igazán maradandó munkáidra - és ezt mások is megjegyzik majd.

Tamás nem egy újabb fotós "guru".
Ő TÉNYLEG azt éli, amit tanít.

 A fotózás összes területén kipróbálta már magát 

AJÁNDÉK 40 perces videó:
Pózoltatás lépésről lépésre

A kiadvány mellé Tamás készített neked egy brutál értékes videós
anyagot is, amivel igazán teljessé teheted a tanulási élményt

A videóból ezeket tanulhatod meg:

Inspirálódj digitális és
nyomtatott változatban is

Lapozd vagy kattingasd – ahogy neked kényelmes

CSAK DIGITÁLIS

4490 Ft
 • Több mint 100 oldalnyi modell póz inspiráció
 • Digitális, e-book változat (PDF)
 • 100% pénzvisszafizetési garancia

A TELJES CSOMAG

5990 Ft postaköltséggel együtt
 • Több mint 100 oldalnyi modell póz inspiráció​
 • Mindkét változat (e-book + nyomtatott)
 • Ingyenes belföldi szállítás
 • Ajándék 40 perces videós tananyag a témában Tamástól
 • 27% megtakarítás
 • 100% pénzvisszafizetési garancia

CSAK NYOMTATOTT

4490 Ft
 • Több mint 100 oldalnyi modell póz inspiráció
 • Fizikai, nyomtatott változat (A5 méretben)
 • 100% pénzvisszafizetési garancia

Már az első héten több száz
kiadvány talált gazdára

Ilyen gyorsan talán még egyetlen tananyagunk se fogyott

Ez kifejezetten egy olyan cucc lett, amivel
kezdőként levághatsz egy nehéz kanyart

…és ebben annyira biztosak vagyunk, hogy 100% garanciát is vállalunk rá!

100% egyediség
garancia

Az ország legterjedelmesebb ilyen anyaga.

A több mint 100 oldal lapozgatása folyamán nem gagyi stock fotókkal, hanem Tamás elmúlt években készített vérprofi munkáival fogsz találkozni. Emellett rajzos illusztrációk is készültek Pozsgay Gyula ceruzájából, ezzel egy még természetesebb hatást adva az inspirációdhoz.

100% pénzvisszafizetési garancia

Most csak azzal kockáztatsz, ha itt hagyod.

Mi imádjuk ezt a kiadványt és ezzel te is garantáltan így leszel. Annyira biztosak vagyunk benne, hogy erre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Ha nem adott semmi újat, csak jelezd 30 napon belül és kérdés nélkül visszakapod a teljes összeget.

Tehát a teljes csomag most csak
nagyjából annyiba kerül, mint

45 perc
személyi edzés

Páros menü
a Mekiben

1 gagyi
SD kártya

Gyakori kérdések &
megnyugtató válaszok

Egyszerű félreértések, amik miatt lehet, hogy
most elesnél egy brutál jó lehetőségtől

Általános kérdések

Ez egy hiánypótló tudás, amit eddig nem találtál meg a piacon. Egy legális csalás, ami innentől kezdve minden fotózásodon ott lehet veled. Egy jó modell fotó 50%-ban a pózon múlik, így egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire irányítod a fotózást. Ez a kiadvány segít neked abban, hogy magabiztosabb legyél a modell fotózásban és mindig előre tudd a következő lépést. 

Amikor stúdiókat adtam bérbe, több ezer fotózáson vettem részt és a leggyakoribb hibának azt láttam, hogy a fotósok nem instruálják a modelljeiket, így nagyon egyszerű, gagyi fotók készülnek és a modell sem érzi jó kezekben magát. Ez a kiadvány segíteni fog neked abban, hogy tudd milyen lehetőségeitek vannak és ki is próbáljátok a modelleddel, ezzel megtöbbszörözve a képeid minőségét. 

Ez egy A5-ös formájú minőségi magazin 104 oldalon keresztül, amit könnyűszerrel becsúsztathatsz indulás előtt a fotós táskádba és magabiztosan vághatsz neki a munkának.  

A kiadvány lényegében nullszaldós, ami azt jelenti, hogy szinte egyáltalán nem keresünk rajta pénzt. A cél az, hogy 1000 fotóshoz eljuttathassuk ezt a kiadványt, legyél köztük Te is!

Ha fotóztál már modellt vagy szeretnél, akkor való neked. Akkor is, ha gyakorlott modell fotós vagy, hisz egy kis inspirálódás, amit minden fotózásodra magaddal vihetsz, sosem hátrány. A fotós táskád el fog bírni +200g-ot. Ellenben, ha kizárólag virágokat, bogarakat, tájakat fotózol, akkor is vannak benne csinos lányok 😉

Még a legprofibb fotósoknál is, több ezer fotózással a hátuk mögött előfordulhat az, hogy kifogy az ötletekből és jól jönne egy kis instant inspiráció. Szuper, hogy szemléltetni tudod a modellednek már előre az eredményt, így nem két különböző irányba kommunikáltok. 

Tamás a stúdióival már bizonyított, hisz több ezer fotós készíthette el műtermeiben képeit, de Fotó, mint business c. könyvét is több, mint 1000 példányban adta el, az 5400 YouTube feliratkozójáról nem is beszélve. Tamás a fotózás egyik megkerülhetetlen alakja idehaza, aki minden fotós rendezvényen meghívott előadó és a legnagyobb márkák mint pl. Canon, Manfrotto influenszere. Ha ők bizalmat szavaztak neki, te se kételkedj tovább. 

Logisztikai kérdések

Ezt a kiadványt kizárólag ezen a weboldalon keresztül tudod megrendelni. Újságosoknál, könyvesboltokban nem kapod meg. Ugyanakkor ez is a legkényelmesebb módja, hisz érintésmentesen visszük otthonodba anélkül, hogy bárhová is el kellene érte menned. Válaszd ki a számodra szimpatikus csomagot és töltsd ki a rendeléshez szükséges űrlapot. 

A kiadvány önmagában is értékes tudást ad át, de a 40 perces videó egy igazi jelmagyarázat a kiadványhoz, hogy ne csak elméletben, de gyakorlatban is szemléltetni tudjam a pózokat. Ha igazán komolyan gondolod a fejlődésed, mindenképpen a teljes csomagot javaslom és ezt nem azért mondom, mert nekem jobban megéri. Egyszerűen tényleg úgy állítottam össze azt a csomagot, hogy számodra a lehető legértékesebb legyen.

A kártyás fizetés a legegyszerűbb módja a vásárlásnak. A fizetés a OTP SimplePay segítségével történik, ami a legbiztonságosabb és legismertebb hazai szolgáltató, aminél könnyen lehet, hogy már a kártyád is el van mentve, így mindössze néhány kattintás a csomag kifizetése. Ettől függetlenül lehetőséget kínálunk Előre utalásos fizetésnek is. Mivel ezen a terméken tényleg elenyésző a haszon, így utánvétre nincs lehetőség, mert azt csak kedvezőtlenebb feltételek mellett tudnánk vállalni. 

Ha a Digitális csomagot választod, akkor a fizetést követően pár percen belül kiküldjük a belépési adatokat. Ez a Teljes csomag esetén is igaz, a fizikai kiadványt pedig a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül szállítjuk, aminek a pontos idejéről e-mailben és SMS-ben is tájékoztatunk majd. 

A Digitális csomag esetében nem kell szállítási költségről beszélni, ahogy a Teljes csomag esetén sem, mert tartalmazza az ár. Szállítási költséggel csak abban az esetben kell kalkulálnod, ha a Fizikai csomagra esik a választásod, aminek díja 990 Ft belföldön belül. 

Igen! Külföld sem jelent gondot, így élj a környező oszrágokban, Európán belül vagy akár kívül, oda is kivisszük neked. Külföldi szállítás esetén +2990 Ft-os szállítási költséggel kell kalkulálnod, megrendelni pedig az adott megrendelési űrlap tetején tudod. Kattints majd a “Külföldi szállítás” feliratra. 

Ha úgy érzed, hogy mégsem azt kaptad, mint amire számítottál, a pénzedet kérdés nélkül, azonnal vissza térítjük a kiadvány visszaküldését követően. Digitális csomagnál természetesen a visszapostázás sem szükséges. 

 Utolsó kérdés: 

Hogy leszel holnaptól
egy kicsit jobb fotós?