fbpx
Oldal kiválasztása

Amit imádok a marketingben és az online világban, azok az automatizmusok. Kisvállalkozóként a businessed legelején még Te fogsz csinálni mindent, így kénytelen vagy a lehető legköltséghatékonyabb és legeredményesebb megoldásokat választani. Továbbá mivel szétszakadni sem tudsz, így megint csak az automatizmus lesz a legjobb barátod. Ez viszont egyaránt igaz lesz a képeid feldolgozásában is.

Meg kell találnod a leghatékonyabb megoldásokat, amikkel gyorsan, jó eredményeket tudsz elérni. Amikor még az elején vagy, és beesik hetente 1-2 munka, azt még kényelmes tempóban meg tudod oldani, így több időt is eljátszhatsz a képekkel, ha még a gyakorlás is szempont. Viszont egyszer el fog érkezni az a pillanat, amikor a megrendelők sorba fognak állni és mindenki a megbeszélt határidőre hivatkozva kopogtat majd az ajtódon.

Timothy Ferriss írta meg a 4 órás munkahét c. könyvet. Hangzatos cím, nemde? 🙂
Viszont ezt csak úgy érheted el, ha kiszervezed a munkát másoknak vagy pedig automatizmusokhoz fordulsz. Most mutatok egyet, amivel akár órákat faraghatsz a Photoshop munkáidból. Erre pedig az actionok lesznek segítségünkre a PS-on belül. Nézzük is gyakorlatban, hogy miről is van szó:

A lecke hossza:
       12 perc