fbpx
Oldal kiválasztása

Nem kérdés, hogy Instagramon lenni fotósként alap, hisz azon keresztül könnyedén be tudjuk mutatni fotóinkat és kommunikálni tudunk követőinkkel. Ugyanakkor az Instának van néhány korlátja, amit sokan nem szeretnek. Ilyen pl. hogy limitált hosszúságú a képleírás. Egy kép sztori nélkül csak fele olyan ütős, mintha lenne mellette egy történet is.

Gazdig Bence módszerével a fotódat menő designba öltöztetheted egy ütős sztorival karöltve a lapozható posztok segítségével. Ugyanakkor ez nem csak ultra menő, de feliratkozó mágnesként sem utolsó. Bence ennek a technikának a segítségével ért el 5000 követőt, az Instagram oldala pedig már annyi bevételt hoz számára, hogy freelancer grafikusként dolgozhat. Miért ne csináld utána Te is fotósként?

Mit is jelent gyakorlatban a lapozható poszt?
Kattints át Bence Instagram csatornájára és
több tucat variáció tárul eléd: @gazduig 

A kurzus hossza:
   2 óra 06 perc

Letölthető PDF a kurzus mellé! A PDF-be összegyűjtöttük neked mind azt a weblap címet, amire a megvalósítás során szükséged lehet. Fontokról, Stock fotó forrásokról, Ingyenes illusztrációk letöltéséről, Ikonokról, színmixelő segédletekről. Ezek jellemzően mind ingyenes oldalak, így összegyűjtve értékes segítség lesz számodra. Nyomtasd ki és a megvalósításkor mindig legyen melletted!