fbpx
Oldal kiválasztása
Ha még nem használtál Wacom táblát, akkor ez a bevezető nagy segítség lehet számodra, hogy megismerd a típusokat, a funkciókat, méreteket és egy átfogó képet kaphass a Wacom táblák nyújtotta előnyökről. 8 éve használom a termékcsaládot, több típust is kipróbáltam az évek alatt, így az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat szeretném megosztani veled.

Az ovodába is ceruzákkal, zsírkrétákkal rajzoltunk, de az ősember is bottal rajzolt a homokba vagy épp a falakra. Ergonómiailag így hát ehhez vagyunk ős időktől hozzászokva generációkon át, így elég életidegen egy egérrel rajzolni vagy retusálni. Ugyan én is évekig dolgoztam egérrel, de mióta a Wacom táblát használok, eszembe nem jut képfeldolgozáskor az egeremet használni.

Hogy miért is rejlik ekkora erő a Wacom táblákban? Nézd meg a videókat, ahol megismerheted, hogy melyik méret és típus való neked leginkább, mielőtt fölöslegesen dobnál ki az ablakon tízezreket. Ugyanakkor segítek bekonfigurálni is és Klubtagként a klubkártyáddal még olcsóbban is szerezheted be saját példányod.

A kurzus hossza:
   1 óra 20 perc

Kurzus tartalom

MIRE IS JÓ EZ A CUCC?
LÁSSUK, MELYIK VALÓ NEKED
HA EGYBŐL A KIJELZŐN RETUSÁLNÁL
SZABJUK TESTRE A HASZNÁLATÁT