fbpx
Select Page

Évek óta adok már fel hirdetéseket Facebookon keresztül. Ebből fakadóan ugyan nem vagyok a téma legnagyobb guruja, de már több millió forintot hirdettem el, így azt gondolom akkora rálátásom a témára mindenképp van, hogy megosszam az eddigi tapasztalataimat és segítséget nyújthassak számodra, ha Te még nem próbáltad vagy épp jobb eredményeket szeretnél elérni a beállításokkal, kezelőfelületet alaposabb megismerésével.

A lecke egyik nehézsége ugyan, hogy a Facebook a designt és a funkciókat akár hétről-hétre változtatja, de bízom benne, hogy bármikor is nézd ezt a tananyagot, nagy segítségedre lesz a megvalósítás során.

Azon túl, hogy milliókat költöttem már a zsebemből a hirdetéseimre, rendszeresen képzem a témában magam különböző szakemberektől tanulva. Voltam már Vicsai Gábor Facebook napján, megvásároltam anno az Online Katapult Facebook hirdetések csúcsra járatva kurzusát és Tóth Mihály átfogó 5 hetes Facebook képzésén is részt vettem, így viszonylag sok forrás segítségével és személyes tapasztalataimat összegyúrásával készítem ezt a kurzust, mégis teljesen más megközelítésből, mint mások.

Jellemzően a tananyagok stratégiával foglalkoznak, ami elengedhetetlen, ugyanakkor a technikai beállításokat senki sem mutatja meg részletesen. Fontos a stratégia, de mit ér, ha nem tudod megvalósítani? Itt most technikailag mutatom meg a leghasznosabb beállításokat, amiket stratégiával is vegyíteni fogunk. Viszont, hogy ne csak ész nélkül égessük a pénzünket, először beszéljünk mi is egy kicsit a stratégiáról.

A kurzus hossza:
   2 óra 30 perc

Kurzus tartalom