fbpx
Oldal kiválasztása

Lehet, hogy minden amit eddig a termékfotózásról gondoltál, azt ez a kurzus megváltoztatja benned. Egy jó tárgyfotó nem a tárgysátorban készül, ahonnan minden oldalról egyenletes fényt kap, hanem a termékfotózás olyan válfaját ismerheted meg, ahol a tárgyaknak lelkük lesz. Olyen világítási praktikákat, kreatív ötleteket tárunk eléd, amivel világszinvonalú tudásra és képekre tehetsz szert. 

Gergő megmutatja az egyik Mumust és leggyakrabban előkerülő termék lefotózását, a borosüveget is, amit két leckén keresztül taglal, ugyanakkor órát, kozmetikumot, biciklit, mikrofont és az egyik kedvenc képem: A Black&Dacker-t 🙂

Azt gondolom a galéria magáért beszél, így ha Te is szeretnél hasonló képeket készíteni és megtanulnád, hogy miként valósíthatod meg akár a lámpáid segítségével egy szobában, akkor tarts Gergővel a kurzus során, aki megtanít a professzionális tárgyfotózás magasiskolájára. 


A kurzus hossza: 
5 óra 3 perc


Oklevél a kurzus 
teljesítésével

Felmérő kvíz a
tananyag végén

Letölthető példafotókkal!

Az utómunka során lehetőséged nyílik Gergővel közösen megszerkeszteni a képeket, amihez letölthető fileokat biztosítunk.