fbpx

Black Friday - November 25
Vásárolj akár 50%-os kedvezménnyel

NAP
ÓRA
PERC
MP

Hozd ki modelleidből a legtöbbet mindenhol

Alkosd meg a legjobb nyersanyagot, hogy aztán Photoshopban még jobbá varázsolhasd modell fotóidat. Nem csak beállítani tanulod meg a modelleid, de a digitális végeredményt is még jobbá varázsolhatod.

Válj akár holnaptól modell fotóssá

Konkrét példákon keresztül tanulhatsz meg számos dolgot a modell fotózásról

Modell pózok

Több mint 100 oldalas kiadvány segít majd, hogy az átlag embert is szupermodellé varázsold! Folyamatos inspiráció a zsebedben – az alapoktól egészen a legkreatívabb beállásokig.

Photoshop oktatás

Több mint 100 oldalas kiadvány segít majd, hogy az átlag embert is szupermodellé varázsold! Folyamatos inspiráció a zsebedben – az alapoktól egészen a legkreatívabb beállásokig.

35.980 Ft helyett 24.990 Ft

Több órányi gyakorlati videóval és letölthető gyorsbillentyű listával 

Ha sosem újítasz semmin, mindig
középszerű eredményeid lesznek

De szerencsére még sose volt ilyen egyszerű naprakész tudáshoz jutnod

Időrabló keresgélés helyett azonnali inspirációhoz jutsz

Nem kell többé órákhosszat nézegetni a YouTube videókat, lapozgatni a legújabb magazinokat vagy szelektálni a Googlet

Magabiztosabb leszel és mindig tudod majd a következő lépést

Folyamatosan látsz és tanulsz majd újabb és újabb beállásokat, ami egy idő után elkerülhetetlenül berögződik a tudástáradba

Így a "Jó lett" helyett újra és újra "WOW" reakciókat kapsz

Ez az anyag jelenti majd a szintlépést a jóról az igazán maradandó munkáidra - és ezt mások is megjegyzik majd.

Nézzük meg miért lesz  fényértékekkel profibb egy ilyen leretusált és jól beállított fotó!

Ugyanazzal a modellel és beállítással készült mindkét kép 
– a végeredmény mégis merőben különböző

Eszelősen jó portfólió képek,
minimális utómunkával

Itt a végeredménynek tényleg csak a képzeleted szab határt

Lehengerlő eredmények

Amikel sokkal profibb portfóliód is lesz, ami garantálja, hogy még több fotós felkérést kapsz.

Gyorsabban és rutinszerűen

Gondolom neked sem mindegy, hogy mennyi időt görnyedsz az íróasztal mellett “retusálással”.

Méregdrága befektetés nélkül

A Photoshop tudásoddal kiválthatod rengeteg borsos eszköznek a költségét

Tamás nem egy újabb fotós "guru".
Ő TÉNYLEG azt éli, amit tanít.

 Ő már kimaxolta a szakma legtöbb területét. Nézd! 

Töltsd ki a megrendelő űrlapot és
3 percen belül tanulhatsz!

Már csak egy lépés választ el!

Teendőid:

Internetes bankkártyás fizetés esetén a kétfaktoros tranzakció jóváhagyás kötelező, célja a kártyával történő visszaélések megakadályozása. Bankkártyaadataid megadása mellett a fizetést banki appon keresztül vagy SMS-kód megadásával kell hitelesítened. A hitelesítési formákról kérlek tájékozódj a bankod oldalán. 

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a szuperbiztonságos OTP csoporthoz tartozó SimplePay felel. Nemcsak én választottam egyébként a SimplePayt-t, hanem más, milliós forgalmú cégek is, mint a CinemaCity, NetPincér, BónuszBrigád.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a info@fotosleszek.hu e-mail címre és választ adok amilyen gyorsan csak tudok.

A leggyorsabb, legköltséghatékonyabb megoldás a bankkártyás fizetés, amiről a SimplePay vagy a PayPal rendszere gondoskodik, ettől függetlenül lehetőséged van az előre utalást is választanod. Ebben az esetben a pénz beérkezését követően küldjük meg a hozzáférést a választott tananyaghoz. 

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A Fotós Leszek Klub fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (Wtamas Studio Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami az OTP cégcsoport tagja.

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

100% kockázatmentes

Mint az év minden napján, ma is jár a 30 nap kérdés nélküli pénzvisszafizetési garancia

Nekünk szívünk, lelkünk és minden tudásunk benne van ezekben a tananyagokban, de ha te úgy érzed, hogy neked nem adott semmi újat, csak jelezd 30 napon belül és kérdés nélkül visszakapod a pénzed. Deal?

Tehát a teljes csomag most csak
nagyjából annyiba kerül, mint

15 Starbucks kávé

40 liter benzin

1 soft box szett

Jó neked! Az egyik csomagra már ráírtuk a neved.

Gyakori kérdések &
megnyugtató válaszok

Egyszerű félreértések, amik miatt lehet, hogy most elesnél egy brutál jó lehetőségtől

Ezt az oktatóanyagot kizárólag ezen a weboldalon keresztül tudod megrendelni. Kattints a “Kérem a tananyagokat” gombra, majd töltsd ki a megrendelési űrlapot és a választott fizetési módnak megfelelően fizesd ki azt. Az online kurzushoz a fizetést követően azonnal hozzáférsz, amihez a belépési adatokat e-mailben kapod meg.

A kártyás fizetés a legegyszerűbb módja a vásárlásnak. A fizetés a OTP SimplePay segítségével történik, ami a legbiztonságosabb és legismertebb hazai szolgáltató, aminél könnyen lehet, hogy már a kártyád is el van mentve, így mindössze néhány kattintás a csomag kifizetése. Ettől függetlenül lehetőséget kínálunk Előre utalásos fizetésnek is. Mivel ezen a terméken tényleg elenyésző a haszon, így utánvétre nincs lehetőség, mert azt csak kedvezőtlenebb feltételek mellett tudnánk vállalni. 

A vásárlást követően a rendszerünk automatikusan kiküldi a hozzáférési adataidat, amiknek segítségével be tudsz jelentkezni itt a weblapon és elkezdheted nézni a videós tananyagokat, illetve letölteni a hozzá tartozó bónuszokat. 

Életed végéig rendelkezésre fog állni ez a tananyag. Ez a vállalkozás a fő megélhetési forrásom, ami elhiheted, ki tudja termelni a domain és a tárhely díját egy életen át. Ha mégis bármi történne, mindenképp ki fogjuk küldeni letölthető formában is, de biztos lehetsz abban, hogy évekkel később is el fogod tudni érni, így ez egy befektetés.

Küldj egy e-mailt, ha úgy érzed, hogy nem segített neked egyáltalán és mégsem azt kaptad a kurzustól, mint amire számítottál, a pénzedet kérdés nélkül, azonnal vissza térítjük a vásárlástól számított 30 napon belül. 

 Utolsó kérdés: 

Hogy leszel holnaptól
egy kicsit jobb fotós?

NAP
ÓRA
PERC
MP