fbpx

Görgess lejjebb és csatlakozz a Fotós Leszek Klubhoz havi előfizetéssel!

Gyors emlékeztető:
Ezeket kapod Fotós Leszek Klub tagként

33 elérhető tananyag

Végtelen + 1 kérdés

Támogató közösség

Fotós kiadványok

Kedvezmények

Bónuszok

Férj hozzá a mesterkurzusokhoz azonnal!

A Mesterkurzusok a klubtagságod 60. napjától elérhetőek! Ha viszont a negyedéves csomagot választod, ajándékba AZONNALI hozzáférést kapsz mind a 18 mesterkurzushoz

A negyedéves tagsághoz is jár a 30 napos,
feltétel nélküli pénzvisszafizetési garancia.

NE FELEDD: 100% kockázatmentes

30 nap kérdés nélküli pénzvisszafizetési garanciával

Lemondás: A Fotós Leszek Klub előfizetésed bármikor lemondható, hűségnyilatkozat nélkül.

A Fotós Leszek Klubba minden hónapban új lecke érkezik, amit az tesz lehetővé, hogy ez egy
előfizetéses rendszer, ami automatikusan megújul a választott csomagodnak megfelelően.

Fotós Leszek Klub havi tagság megrendelése

Teendőid:

Internetes bankkártyás fizetés esetén a kétfaktoros tranzakció-jóváhagyás kötelező, célja a kártyával történő visszaélések megakadályozása. Bankkártyaadatainak megadása mellett a fizetést banki appon keresztül vagy SMS-kód megadásával kell hitelesítenie. Kérjük, tájékozódjon bankja oldalán a hitelesítési formákról.

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a szuperbiztonságos OTP csoporthoz tartozó SimplePay felel. Nemcsak én választottam egyébként a SimplePayt-t, hanem más, milliós forgalmú cégek is, mint a CinemaCity, NetPincér, BónuszBrigád.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a info@fotosleszek.hu e-mail címre és választ adok amilyen gyorsan csak tudok.

Igen, ez egy folyamatos előfizetéses szolgáltatás, ezért csak bankkártyával lehet fizetni.

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a fotós vállalkozásodat, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A Fotós Leszek Klub fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (Wtamas Studio Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami az OTP cégcsoport tagja.

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Gyakori kérdések &
megnyugtató válaszok

Egyszerű félreértések, amik miatt lehet, hogy
most elesnél egy brutál jó lehetőségtől

A Fotós Leszek Klub anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyekkel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális havi és korábbi havi Klub anyagaidat.

A Fotós Leszek Klub havonta új tananyaggal jelentkezik, amit minden hónap 15-én fogsz megkapni. Mindig, amikor publikálom az új Klubanyagot, megosztom azt a zárt Facebook csoportban is. A Fotós Leszek Klubba belépve, egy online felületen fogod látni az adott havi és a korábbi hónapok anyagait is egyaránt.

A Fotós Leszek Klub anyagait mindig úgy készítettem el, hogy azok a leghatékonyabb haladást tegyék lehetővé számodra. Zömmel ezáltal videós tananyagok készültek, vannak képernyővideós oktató anyagok de vannak szöveges, képes anyagok is. Mindig az volt az első számú szempont, hogy a legkönnyebben megtanuld, amit tanítani akarok számodra.

Ameddig Klubtag vagy, az idő alatt folyamatosan, a Klubtagságod központjából fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok Fotós Leszek Klub anyagait. Tehát a Klubtagságod ideje alatt kapott anyagokat folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.

A Fotós Leszek Klub havi anyagait én, azaz Welczenbach Tamás állítom össze, saját fotós tapasztalataimat, tudásomat és ötleteimet felhasználva. Ugyanakkor számos külsős oktató neves oktató anyagát nézheted meg a Klubon belül.  

Természetesen mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elégedett légy tananyagaimmal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani a klubtagságod, ezt bármikor megteheted. Ilyenkor csak egy gombra kell kattintanod a zárt belső felületen. Ekkor azonban a korábbi anyagokhoz sem fogsz többé hozzáférni, illetve, ha később mégis meggondolod magad, drágábban és több hónapos várakozás után fogsz tudni csak újra csatlakozni.

Tamás a stúdióival már bizonyított, hisz több ezer fotós készíthette el műtermeiben képeit, de Fotó, mint business c. könyvét is több, mint 1000 példányban adta el, az 5400 YouTube feliratkozójáról nem is beszélve. Tamás a fotózás egyik megkerülhetetlen alakja idehaza, aki minden fotós rendezvényen meghívott előadó és a legnagyobb márkák mint pl. Canon, Manfrotto influenszere. Ha ők bizalmat szavaztak neki, te se kételkedj tovább. 

Legtöbben a negyedéves (3 havi) csomagot veszik igénybe, hiszen ahhoz azonnal elérhetővé válik az összes mesterkurzusunk is.

Viszont ha van rá lehetőséged, válaszd az éves tagságot, hiszen az adja a legjobb ár-érték arányt (2 hónapot ingyen kapsz, amivel közel 20.000 forintot takarítasz meg).

Igen, ez így van! És mivel kártyás vásárlás, téged még banki költség sem terhel! A Klubtagságod díja fix, minden hónapban 9.990 Ft /hó, vagy 3 havonta 29.990, évente pedig 99.990 Ft. Nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 12-én fizetsz először, akkor a következő hónap 12-én, ha 26-án fizetsz először, akkor a következő hónap 26-án. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor 🙂

Mivel ez egy automatikusan megújuló előfizetés, így ennek a rendezésére csak bankkártyás fizetéssel van lehetőség. A kártyás fizetés a legegyszerűbb módja a vásárlásnak. A fizetés a OTP SimplePay segítségével történik, ami a legbiztonságosabb és legismertebb hazai szolgáltató, aminél könnyen lehet, hogy már a kártyád is el van mentve, így mindössze néhány kattintás a csomag kifizetése. 

A regisztrációnál a bankkártya adataidat mindössze egyszer kell megadnod, ezt követően pedig minden hónap fordulónapján a csomagodnak megfelelően automatikusan újra terheli a kártyád, amíg aktív előfizetéssel rendelkezel. A szolgáltatást bármikor lemondhatod 2 kattintással, hűségidő nélkül. 

Minden hónapban a fordulónapon terheli az előfizetéses rendszer a kártyád és vonja le az adott hónap havidíját. Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tanulói fiókodba belépve fogsz majd elérni.

Ha úgy érzed, hogy mégsem azt kaptad, mint amire számítottál, jelezd felénk 30 napon belül és a pénzedet kérdés nélkül, azonnal visszatérítjük. 

Mi az, ami a legjobban tetszik a Klubban?

Klubtagok válaszolnak, akik már kipróbálták