fbpx

Black Friday - November 25
Vásárolj akár 50%-os kedvezménnyel

NAP
ÓRA
PERC
MP

válj ügyes fotósból sikeres vállalkozóvá

Ha a fotózás már a kisujjadban van, ideje pénzre váltani a tudásod! Az Üzleti fotós csomag tartalmaz mindent, ami ahhoz kell, hogy magas színvonalon élhess a fotózásból: árazás, marketing, ügyfélszerzés, stb.

Miért fotóznál hobbiból,
ha jól is élhetsz belőle?

A siker nem írható fel receptre és nem is jár hozzá csodapirula.
De ennél közelebb garantáltan nem kerülsz hozzá!

Fotó, mint business

A fotózás 20%-ban képalkotás, 80%-ban business. Ha sikeres akarsz lenni benne, akkor vállalkozz jól! A Fotó, mint Business című könyvem segít benne.

Megvalósítási Fotós Workshop

Tervezd meg a vállalkozásod arculatát, építsd fel saját weboldaladat és üzemeld be a pénztermelő marketing gépezetedet a kedvenc foteledből.

44.980 Ft helyett 24.990 Ft

A két kedvenc oktatóanyagom most lényegében egy áráért.

Így csinálunk a hobbidból
igazi álomvállalkozást

Aki nem tudja merre tart, az pont oda is fog eljutni –
mi segítünk, hogy te kerülőutak nélkül célba érj

Megtanulod, amit lehet a fotózásról és a bizniszről

Megvalósítod az elméletet a videókkal (vagy szakértőkkel)

Élvezed, hogy a magad ura vagy és a hobbidból élsz

Tamás nem egy újabb fotós "guru".
Ő TÉNYLEG azt éli, amit tanít.

 Ő már kimaxolta a szakma legtöbb területét. Nézd! 

Az egyik rendelésre
már ráírtuk a neved

3 percen belül már minden nálad!

Teendőid:

Internetes bankkártyás fizetés esetén a kétfaktoros tranzakció jóváhagyás kötelező, célja a kártyával történő visszaélések megakadályozása. Bankkártyaadataid megadása mellett a fizetést banki appon keresztül vagy SMS-kód megadásával kell hitelesítened. A hitelesítési formákról kérlek tájékozódj a bankod oldalán. 

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a szuperbiztonságos OTP csoporthoz tartozó SimplePay felel. Nemcsak én választottam egyébként a SimplePayt-t, hanem más, milliós forgalmú cégek is, mint a CinemaCity, NetPincér, BónuszBrigád.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a info@fotosleszek.hu e-mail címre és választ adok amilyen gyorsan csak tudok.

A leggyorsabb, legköltséghatékonyabb megoldás a bankkártyás fizetés, amiről a SimplePay vagy a PayPal rendszere gondoskodik, ettől függetlenül lehetőséged van az előre utalást is választanod. Ebben az esetben a pénz beérkezését követően küldjük meg a hozzáférést a választott tananyaghoz. 

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A Fotós Leszek Klub fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (Wtamas Studio Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami az OTP cégcsoport tagja.

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

100% kockázatmentes

Mint az év minden napján, ma is jár a 30 nap kérdés nélküli pénzvisszafizetési garancia

Nekünk szívünk, lelkünk és minden tudásunk benne van ezekben a tananyagokban, de ha te úgy érzed, hogy neked nem adott semmi újat, csak jelezd 30 napon belül és kérdés nélkül visszakapod a pénzed. Deal?

Tehát a teljes csomag most csak
nagyjából annyiba kerül, mint

Egy kétszemélyes vacsora

Nagyjából 40 liter benzin

1 kínai
softbox szett

Jó neked! Az egyik csomagra már ráírtuk a neved.

Gyakori kérdések &
megnyugtató válaszok

Egyszerű félreértések, amik miatt lehet, hogy most elesnél egy brutál jó lehetőségtől

Ezt az oktatóanyagot kizárólag ezen a weboldalon keresztül tudod megrendelni. Kattints a “Kérem a tananyagokat” gombra, majd töltsd ki a megrendelési űrlapot és a választott fizetési módnak megfelelően fizesd ki azt. Az online kurzushoz a fizetést követően azonnal hozzáférsz, amihez a belépési adatokat e-mailben kapod meg.

A kártyás fizetés a legegyszerűbb módja a vásárlásnak. A fizetés a OTP SimplePay segítségével történik, ami a legbiztonságosabb és legismertebb hazai szolgáltató, aminél könnyen lehet, hogy már a kártyád is el van mentve, így mindössze néhány kattintás a csomag kifizetése. Ettől függetlenül lehetőséget kínálunk Előre utalásos fizetésnek is. Mivel ezen a terméken tényleg elenyésző a haszon, így utánvétre nincs lehetőség, mert azt csak kedvezőtlenebb feltételek mellett tudnánk vállalni. 

A vásárlást követően a rendszerünk automatikusan kiküldi a hozzáférési adataidat, amiknek segítségével be tudsz jelentkezni itt a weblapon és elkezdheted nézni a videós tananyagokat, illetve letölteni a hozzá tartozó bónuszokat. 

Életed végéig rendelkezésre fog állni ez a tananyag. Ez a vállalkozás a fő megélhetési forrásom, ami elhiheted, ki tudja termelni a domain és a tárhely díját egy életen át. Ha mégis bármi történne, mindenképp ki fogjuk küldeni letölthető formában is, de biztos lehetsz abban, hogy évekkel később is el fogod tudni érni, így ez egy befektetés.

Küldj egy e-mailt, ha úgy érzed, hogy nem segített neked egyáltalán és mégsem azt kaptad a kurzustól, mint amire számítottál, a pénzedet kérdés nélkül, azonnal vissza térítjük a vásárlástól számított 30 napon belül. 

 Utolsó kérdés: 

Hogy leszel holnaptól
egy kicsit jobb fotós?

NAP
ÓRA
PERC
MP